Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:54 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A treia strigare la Fiscul din Constanța pentru un teren deținut de Resident Com SA, firmă controlată de Valentin Gheorghe Ionescu (document)

ro

20 Jul, 2018 00:00 3042 Marime text
Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța - Serviciul Colectare Persoane Juridice anunță organizarea și desfășurarea celei de-a treia licitații publice pentru valorificarea unui bun imobil deținut de societatea Resident Com SA, controlată de Master Job Limited, din Cipru, și Valentin Gheorghe Ionescu. Licitația va avea loc pe 8 august, ora 14.30, la sediul Fiscului din municipiul Constanța, bulevardul Tomis nr. 312A.
 
Participanții la această procedură publică vor putea achiziționa un teren intravilan - lot 59, în suprafață de 2.074 mp, situat pe strada Baba Novac, cartierul Compozitorilor, având număr cadastral vechi 10928/59, înscris în Cartea Funciară nr. 209340. Licitația va porni de la suma de 935.916,5 lei, exclusiv TVA. Bunul imobil este grevat de următoarea sarcină: creditor Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța, Colectare Persoane Juridice, prin ipoteca legală instituită conform Încheierii OCPI Constanța nr. 54532/10.07.2012. Precizăm că prețul de evaluare este redus cu 50%.
 
Cel de-al doilea bun imobil este un teren intravilan, lot 60, în suprafață de 412 mp, situat pe strada Baba Novac, zona Compozitorilor, având număr cadastral vechi 10928/60, înscris în Cartea Funciară nr. 209349. Licitația va porni de la suma de 383.679 de lei, exclusiv TVA. Bunul imobil este grevat de următoarea sarcină: creditor Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța, Colectare Persoane Juridice prin ipoteca legală instituită conform Încheierii OCPI Constanța nr. 54538/10.07.2012. Cei interesați sunt invitați să prezinte, până la termenul de vânzare, dovada plății taxei de participare la procedura publică, reprezentând 10% din prețul de pornire a licitației.
 
Numele lui Valentin Gheorghe Ionescu a fost întâlnit în peisajul afaceristic constănțean. Implicat în businessuri cu eoliene, terenuri și centre comerciale, Ionescu a crescut alături de fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, și de fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, cei trei fiind colegi la Institutul de Marină. Valentin Gheorghe Ionescu este inculpat în Dosarul Retrocedărilor din Constanța.
 

Resident Com SA, în datele Registrului Comerțului

 
Înființată în anul 2003, Resident Com SA are sediul social în București. Capitalul social subscris, de 90.000 de lei, integral vărsat, este compus din 120 de acțiuni la purtător. Firma este controlată de Master Job Limited, din Cipru, Nicosia, cu 96,66% din capitalul social, și Valentin Gheorghe Ionescu, cu 3,34% din capitalul social. Administratorul firmei este Valentin Gheorghe Ionescu. Cenzorii Resident Com SA sunt: SC Primocont Expert SRL, Gabriela Porancea și Marius Bogdan Pașa. Resident Com SA are ca obiect de activitate cumpărarea și vânzarea de bunuri imobiliare proprii. În anul fiscal 2015, firma cu zero salariați a declarat o cifră de afaceri de zero lei și o pierdere de 3.159 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, firma cu zero salariați a avut o cifră de afaceri de zero lei și o pierdere de 58.943 de lei. Situația financiară pe anul 2017 arată astfel: zero salariați, cifră de afaceri de zero lei și pierdere de 4.925 de lei.
 
Numele lui Valentin Gheorghe Ionescu mai apare, potrivit Registrului Comerțului, în societățile Compania de Servicii și Consultanță SA, Eco Industries Trading Group SRL, Euro Pro Construct SRL, Habitat și Ambient SA, Masterjob Consultanță SA, Meregalli Eastern Europe SRL, Sisteme Internaționale de Afaceri SA, precum și în mai multe societăți radiate: Dusep SA, Eco Industries Trading Group SRL, Evyoly Impex SRL, Jacobs Hendrix & Partners SRL, Societatea Națională de Distribuție SA, Templum Plus SRL, Trans Media Xpress SRL.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul publicat de AJFP Constanța.
 
Citește și:
 
Coleg cu Mazăre și Constantinescu Două terenuri intravilane deținute de Valentin Gheorghe Ionescu în zona Compozitorilor, scoase la licitație de Fiscul din Constanța (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii