Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:43 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost reluată circulaţia pe DN 67C (Transalpina), între Novaci şi Rânca

ro

24 Dec, 2023 16:54 795 Marime text
  • Circulaţia rutieră a fost reluată, duminică după-amiază, începând cu ora 16,00, pe drumul naţional DN 67C (Transalpina), între localităţile Novaci şi Rânca, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Circulaţia rutieră a fost reluată, duminică după-amiază, începând cu ora 16,00, pe drumul naţional DN 67C (Transalpina), între localităţile Novaci şi Rânca, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, potrivit Agerpres.

„Începând cu ora 16,00, a fost reluată circulaţia pe DN 67C, pe tronsonul kilometric 16 - 30, între localităţile Novaci şi Rânca, judeţul Gorj. Continuă să ningă în zonă, circulându-se în condiţii de iarnă. Se acţionează în continuare cu utilaje de deszăpezire”, se menţionează în anunţul transmis de Centrul Infotrafic.


Circulaţia autovehiculelor pe acest sector al Transalpina a fost închisă, în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, din cauza viscolului puternic şi a vizibilităţii extrem de reduse, spre zero, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Centrul Infotrafic: Atenție, șoferi! Se închide Transfăgărășan (DN7C) și Transalpina (DN67C) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii