Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:15 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost publicată în Monitorul Oficial Aurel Presură, director general al RAJA SA. Cât durează mandatul

ro

05 Feb, 2021 00:00 7601 Marime text
  • Aurel Presură a fost numit director general al RAJA SA pentru patru ani, la data de 18 decembrie 2020
  • Decizia a venit după ce a ocupat funcția de director interimar din 5 octombrie
  • Decizia Consiliului de Administrație a fost publicată recent în Monitorul Oficial al României


În Monitorul Oficial al României, a fost publicată Decizia nr. 35 din data de 18 decembrie 2020, privind ședința susținută în cadrul Consiliului de Administrație al societății RAJA SA.

A fost, așadar, aprobat Raportul procesului de selecție din lista scurtă pentru postul de director general al RAJA SA. S-a aprobat încetarea mandatului de director general provizoriu al lui Aurel Presură, conform numirii prin decizia CA 25/05.10.2020.

A fost aprobată numirea lui Aurel Presură, în funcția de director general, pentru o perioadă de patru ani, începând cu 18.12.2020.

A fost aprobată delegarea conducerii societății RAJA SA lui Aurel Presură,. Au fost aprobați, de asemenea, indicatorii financiari și nefinanciari pentru perioada 2020-2024 pentru directorul general, indicatori care stau la baza actului adițional nr. 1/18.12.2020 la contractul de mandat, privind componenta variabilă.

Totodată, a fost aprobat conținutul contractului de mandat și a actului adițional al noului director, cât și cuantumul remunerației compuse din indemnizație fixă lunară și o indemnizație reprezentând componenta variabilă condiționată de îndeplinirea indicatorilor de performanță prevăzuți în anexa de la contractul de mandat.

Constantin Chirilă, administrator neexecutiv, a fost mandatat să semneze în numele și pe seama Societății RAJA SA contractul de mandat și actul adițional pentru noul director general, Aurel Presură.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii