Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:58 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment. Proiect de peste 500 de milioane de euro implementat de SC RAJA SA Constanţa (galerie foto)

ro

08 Nov, 2017 11:19 3763 Marime text
"RAJA Constanţa va implementa un proiect de peste 500 milioane de euro", a declarat azi, în contextul unei conferinţe de presa, Aurel Presură, dâdirectorul SC RAJA SA Constanţa. 

În aceste momente la RAJA se desfăşoară conferința de presă privind prezentarea “Proiectului de Sprijin pentru pregătirea Aplicației de Finanțare și a Documentațiilor de Atribuire pentru Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă Uzată în Aria de Operare a  S.C. RAJA S.A. Constanța, în perioada 2014-2020”, cod SMIS 2014 +106556, proiect aflat în derulare de către RAJA S.A. Constanța.

În cadrul conferinței se vor atinge următoarele aspecte:
- Obiectivele proiectului;
- Rezultatele așteptate ale proiectului;
- Stadiul promovării Aplicației de Finanțare și a Documentațiilor de Atribuire.

La conferinţă participă primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, preşedintele CJC Horia Ţuşuianu, primarul oraşului Murfatlar Valentin Saghiu şi reprezentanţi aiu primăriilor Mangalia şi Cernavodă.

Decebal Făgădău spune că acest proiect este unul ambiţios, important pentru viaţa cetăţenilor. 

"Mă uit cu încredere la ceea ce v-aţi propus să faceţi. Vă asigur de tot sprijinul meu" a transmis Decebal Făgădău. 

Totodată, Aurel Presură, directorul SC RAJA SA Constanţa prezintă proiectele de succes implementate de SC RAJA SA cu fonduri europene. 

În prezent RAJA SA pregăteşte un amplu proiect în cadrul Programului Operaţional Infrastructura Mare, care are drept scop conformare la directivele europene privind calitatea apei destinată consumului uman şi epurarea apelor uzate orăşeneşti. Proiectul vizeaza 85 de localităţi din aria de operare a companiei ce includ 687 km de reţele de apă, 576 km reţele de canalizare, 48 staţii de tratare a apei, 43 de rezervoare, 46 staţii de pompare apă potabilă, 6 staţii de epurare, o staţie de valorificare a namolului. 

"Cu o valoare estimată la 592 milioane de euro, acesta va fi de departe cel mai amplu proiect de infrastructură de apă şi canalizare promovat în România" - a precizat Aurel Presură. 

"Vrem să fim cel mai mare operator din zona de est a Europei, a anunţat Aurel Presură

La rândul său, preşedintele CJC Horia Ţuţuianu a transmis primarilor să acorde sprijinul necesar companiei RAJA în vederea implimentării acestui proiect ambiţios. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii