Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:48 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost lansată prima monografie a Colegiului Național Militar „Alexandru Ioan Cuza" Constanța (video)

ro

03 Oct, 2021 10:32 2416 Marime text

  • Profesorul dr. Adrian Ilie, directorul adjunct al colegiului, şi comandorul (r) dr. Marian Moșneagu sunt autorii temerarului demers care a debutat din toamna anului 2019, cu faza de documentare, de inventariere a surselor, de strângere a informațiilor, a fotografiilor sugestive pentru realizarea unei lucrări de asemenea amploare.
Prima monografie a Colegiului Național Militar „Alexandru Ioan Cuza" Constanța lansată la ceas aniversar în dimineața zilei de 02 octombrie 2021. 

Cu prilejul împlinirii a 140 de ani de învățământ mediu de marină în România, azi a avut loc, în cadrul unui simpozion desfăşurat în sala de tradiţii a instituţiei, lansarea  lucrării Monografia Colegiului Național Militar „Alexandru Ioan Cuza" Constanța (1881-2021).

Profesorul dr. Adrian Ilie, directorul adjunct al colegiului, şi comandorul (r) dr. Marian Moșneagu sunt autorii temerarului demers care a debutat din toamna anului 2019, cu faza de documentare, de inventariere a surselor, de strângere a informațiilor, a fotografiilor sugestive pentru realizarea unei lucrări de asemenea amploare.

În secțiunea Video a materialului, ascultaţi un interviu despre apariţia editorială şi sărbătoarea colegiului realizat de Bogdan Dinu cu profesorul dr. Adrian Ilie, unul dintre autorii lucrării. De mare interes pentru foştii absolvenţi ai liceului pentru că spiritul LMM-ist dăinuie în continuare!

Sursa foto-video: Facebook/ Colegiul Național Militar "Alexandru Ioan Cuza" Constanța (Jurnal Militar Constanța) 


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii