Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:48 13 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost lansată licitația de reabilitare a clădirii monumentului istoric care adăpostește Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa

ro

05 Jun, 2024 12:40 783 Marime text
Consiliul Județean Constanța a lansat în achiziție publică contractul de execuție de lucrări pentru obiectivul de investiție „Reabilitarea Muzeului de Istorie Nationala si Arheologie Constanța".

Valoarea estimată a contractului este de 42.072.648.22 lei.

Proiectul prevede restaurarea, consolidarea, protecţia şi conservarea monumentului istoric - Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa prin realizarea de lucrări de revitalizare a zidăriilor de piatră şi cărămidă și a bolţilor cu degradări, lucrări de restaurare interioare la spaţiile boltite şi la componentele artistice ale sălilor şi frescei din aula „Adrian Rădulescu”, lucrări de restaurare exterioare la faţade şi acoperişuri, lucrări de arhitectură, lucrări de intervenţie structurală, lucrări de instalaţii şi dotări.

Contractul are o valabilitate de 87 de luni și este finanțat prin Programul Operational Regional - POR.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 15.07.2024, ora 15:00 în SEAP.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
 
Citește și:

MINAC închiriază imobil cu destinația de depozitare materiale arheologice și documente administrative pentru următorii 3 ani. Până când se depun ofertele?
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii