Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:19 25 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost ales un nou administrator al societății Eco Power Wind SRL

ro

06 Apr, 2019 00:00 1041 Marime text
În Monitorul Oficial al României a fost publicată decizia Adunării Generale a Asociaților societății Eco Power Wind SRL din data de 31.01.2019.
 
Muntmark Emanuel, Aldea Ana-Mihaiela, Ciobica Gheorghe-Dan, Brudaru Virgil-Vasile, Lemonte Emil, Mrejeru Cătălin, Pavel Emil-Robert, în calitate de asociați ai Eco Power Wind SRL, deținând împreună 100% capitalul social al societății, au hotărât modificarea actului constitutiv al societăți. Astfel, a fost revocată Ana-Mihaiela Aldea din funcția de administrator al societății. De asemenea, a fost aprobată descărcarea de gestiune a acesteia pentru activitatea desfășurată în calitate de administrator. În locul ei a fost numit în funcția de administrator Muntmark Emanuel, pentru o perioadă nelimitată.
 
În urma modificărilor actului constitutiv al societății astfel cum au fost menționate în hotărâre, asociații au decis în unanimitate modificarea corelativă a actului constitutiv al societății cu forma actualizată a acestuia, în conformitate cu prevederile prezentei hotărâri și cu prevederile legale în vigoare.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii