Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:05 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ana-Mihaiela Aldea s-a retras din funcţia de director al societăţii Eco Power Wind SRL

ro

20 Jun, 2019 00:00 2920 Marime text
Hotărârea nr. 3/10.05.2019 a Adunării Generale a Asociaţilor societăţii Eco Power Wind SRL a fost publicată în Monitorul Oficial al României.
 
Emanuel Muntmark, Ana-Mihaiela Aldea, Gheorghe-Dan Ciobica, Virgil-Vasile Brudaru, Emil Lemonie, Cătălin Mrejeru, Pavel Emil-Robert, în calitate de asociaţi ai Eco Power Wind SRL, cu sediul social în județul Constanţa, satul Gălbiori, comuna Crucea, deţinând împreună 100% din capitalul social al societăţii, s-au întrunit pe data de 10.05.2019, în Adunarea Generală a Asociaţilor.
 
Renunţând în unanimitate la formalităţile de convocare a adunărilor generale prevăzute de Legea nr. 31/1990 a societăţilor, asociaţii au decis retragerea Anei-Mihaiela Aldea din funcţia de director al societăţii. Asociaţii au mai decis să-i împuternicească pe Mihaela Mita şi Cristina Gabriela Popa pentru a efectua toate formalităţile necesare în vederea aducerii la îndeplinire a deciziilor din prezenta hotărâre şi pentru a semna şi a modifica toate documentele care pot fi cerute şi pentru a obţine înregistrarea hotărârilor menţionate mai sus.

Tags: Emanuel Muntmark


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii