Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:22 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

50 de fotografii spectaculoase Expoziţia „România sălbatică" a ajuns la Constanţa (galerie foto)

ro

06 Sep, 2012 01:00 2873 Marime text
expozitie_fotografie.jpgExpoziţia „România sălbatică", proiect ce reuneşte 50 de fotografii care poartă semnătura lui Dan Dinu, a fost lansată ieri la Constanţa, pe faleza de la Cazino. Dedicată celor mai spectaculoase şi sălbatice locuri din cele 13 parcuri naţionale ale României şi din Rezervaţia Biosferei Delta Dunării, expoziţia poate fi vizitată non stop la Constanţa până pe 19 septembrie.

Potrivit declaraţiilor lui Dan Dinu, cele 50 de lucrări expuse au fost realizate pe parcursul a aproximativ un an. Proiectul poposeşte, în afară de Constanţa, în şapte mari oraşe din ţară, şi anume Braşov, Bucureşti, Timişoara, Sibiu, Cluj, Craiova şi Iaşi.

Expoziţia lui Dan Dinu este susţinută de WWF (World Wide Fund for Nature), un ONG internaţional care derulează, în peste 100 de ţări, proiecte al căror scop este conservarea naturii. Scopul WWF este, la nivel global, acela de opri degradarea mediului.

Lucrările expuse în cadrul proiectului „România sălbatică" impresionează prin autenticitate, prin ineditul acelor locuri sălbatice din România a căror frumuseţe n-o bănuim.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii