Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:42 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

5 idei de cadouri pentru femei, oferite în dar de Anul Nou 2022

ro

17 Dec, 2021 15:02 1780 Marime text


Sezonul sărbătorilor a cuprins întreaga lume, prin urmare acum este momentul să vă bucurați de atmosfera de Crăciun și Anul Nou. Acesta este anotimpul magiei, când oamenii se gândesc la cadouri pentru cei din familie, dar și pentru prieteni apropiați.

Găsirea cadoului potrivit nu este un lucru simplu, de aceea vă prezentăm câteva idei de cadouri preferate de femei, care sunt adecvate și pentru o mamă, o bunică, o soție, o soră sau o prietenă.

1. Bijuterii

Dacă ai decis să cumperi bijuterii, trebuie să alegi ceva de valoare pentru a face persoana iubită să-și amintească de aceste momente și de noaptea de Anul Nou. O idee bună ar fi să-i faci cadou o bijuterie din aur, cu valoare sentimentală, cum ar fi o brățară, o pereche de cercei sau un colier cu pandantiv în formă de inimă.

2. Parfumuri


Și în acest caz trebuie să fii atent la ce cumperi, pentru că trebuie să alegi pentru soție un parfum care să-i placă, să-i fie aproape de suflet. Pentru a nu da greș, selectează un parfum de brand, care știi sigur că i-ar plăcea, dar nu l-a cumpărat până acum.

3. Produse cosmetice


Oricine urmărește produsele de frumusețe de brand știe că cele mai de lux și mai strălucitoare sunt lansate înainte de sărbătorile de iarnă. Prin urmare, acum este momentul de a vedea aceste cadouri pentru femei care sunt și la prețuri reduse și promoționale, în luna decembrie. Acestea includ:
  • Set creme și parfumuri de lux
  • Set cadou pentru baie, săpunuri
  • Creme nutritive și produse organice pentru piele
  • Set cadou cu produse de îngrijire pentru ten, corp și păr
  • Set cadou cu rujuri
  • Calendar de Crăciun cu produse cosmetice, ce includ accesorii, creme de corp și față, săpunuri, bile efervescente pentru baie, pilă de unghii, produse păr, mănuși de peeling, lumânări parfumate
  • Set cadou cu produse de hidratare
  • Set machiaj de Crăciun și Anul Nou.  

4. Lumânări parfumate și lumânări de ceai


Lumânările parfumate sunt cadouri frumoase pentru Anul Nou, pentru simplul fapt că arată foarte frumos, în borcane din sticlă cu decorațiuni festive grozave. Lumânările cu arome se potrivesc cu orice idee de decor festiv și design de interior din casă și pot fi utilizate și în alte ocazii. Ele sunt perfecte pentru a fi puse pe masă, într-o seară romantică, când se ia cina cu persoana iubită.

Există și lumânări de ceai parfumate care pot fi așezate în sfeșnic, pe masă, pentru a crea o atmosferă plăcută de Anul Nou.

5. Haine și accesorii elegante, în tendințele modei

Aceste cadouri sunt perfecte pentru anotimpul de iarnă. Femeile fashioniste în special își doresc mereu să fie la modă, să primească în dar haine noi și accesorii elegante. Chiar dacă ai impresia că aceste cadouri sunt prea simple pentru iubita ta, totuși o pereche de mănuși elegante, o eșarfă sau un șal din lână reprezintă o surpriză plăcută iarna pentru ea, pentru că i-ar ține de cald și i-ar completa și ținuta.

Designerii au pregătit pentru această perioadă a sărbătorilor de iarnă noi produse elegante, accesorii tip fular, eșarfă ori șal realizate din lână, cașmir și blană care sunt moi, plăcute la atingere și protejează bine de frig iarna. Cele mai apreciate nuanțe de culori sunt albastru, gri, violet, galben, verde și roșu aprins.

De asemenea, un cadou wow pentru femeile pasionate de modă sunt ochelarii de soare cu lentile colorate, care vor fi în tendințele modei și în 2022.

Potrivit designerilor, există foarte multe accesorii care vor fi populare anul următor. Acestea includ: cravate cu imprimeuri asortate la cămăși, căciuli tricotate, șepci de baseball clasice, pălării, berete, centuri elegante și late care subliniază talia, curea din piele cu cataramă metalică masivă, genți luxoase, genți din blană, genți roșii și mănuși scurte din piele în nuanțe de culori vii.

Sursa foto: pexels.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii