Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:34 22 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

200 noi contracte pentru eficientizare energetică și infrastructura pentru transportul verde, cu finanțare din PNRR. Vizate și localități din județul Constanța (DOCUMENT)

ro

27 Jan, 2023 13:23 1155 Marime text
foto: Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi AdministraţieiCseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, a semnat 200 de noi contracte de finanțare, depuse prin componenta C10 – Fondul Local din Planul Național de Redresare și Reziliență.

Contractele, în valoare totală de 364.112.787,90 de lei, au fost încheiate între autoritățile publice locale din 145 unități administrativ-teritoriale și Ministerul Dezvoltării și vizează reabilitarea termică și eficientizarea energetică a unor clădiri publice și asigurarea infrastructurii pentru transportul verde, prin dezvoltarea unor sisteme inteligente de management urban/local.

Până în prezent, prin cele patru componente ale PNRR, coordonate de Ministerul Dezvoltării, au fost semnate 4.114 contracte de finanțare, în valoare totală de 23.300.695.465,15 lei, a precizat ministrul. 

Din județul Constanța este vizată localitate Tortoman, cu proictul intitulat Eficiența Energetică Cămin Cultural Tortoman, Satul Tortoman, Jud. Constanța.
 
Este vizată și localitatea Năvodari, cu mai multe proiecte: Renovarea energetică a Creșei Nr. 20 din Orașul Năvodari, Renovarea energetică a Primăriei orașului Năvodari , Renovarea energetică a gradinitei nr. 3 Năvodari, Renovarea energetică a clădirii – Camin nou liceu Năvodari.
 
La fel și localitățile Murfatlar cu proiectele Reabilitare energetica moderata la Școala generală Satul Siminoc, oraș  Murfatlar, jud. Constanta și Reabilitare energetică moderata la Școala Gimnazială "Adrian V. Radulescu", oras Murfatlar, jud. Constanța și Pantelimon cu proiectul Renovare Sediu Primarie Comuna Pantelimon, județul Constanța.


 
Detalii despre toate proiectele și valorile lor, puteți găsi acccesând secțiunea Documente a materialului. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii