Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:46 18 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a hotărât cine este directorul general al televiziunii, radioului, și cine face parte din Consiliul Național al Audiovizualului

ro

12 May, 2021 01:25 1297 Marime text
  • În Monitorul Oficial al României Partea I numărul 491 din 11 mai a fost publicată Hotărârea parlamentului României privind numirea directorului general interimar al Societății Române de Televiziune.

Astfel, conform actului normativ amintit, Săseanu Ramona se numește în funcția de director general interimar al Societății Române de Televiziune, începând cu data de 11 mai 2021, până la numirea de către Parlament a noului Consiliu de administrație al Societății Române de Televiziune și a președintelui Consiliului de administrație al Societății Române de Televiziune.

Durata interimatului nu poate să fie mai mare de șase luni.

Tot ieri a fost publicată Hotărârea Parlamentului prin care Popescu Liviu se numește în funcția de director general interimar al Societății Române de Radiodifuziune, începând cu data de 11 mai 2021, până la numirea de către Parlament a noului Consiliu de administrație al Societății Române de Radiodifuziune și a președintelui Consiliului de administrație al Societății Române de Radiodifuziune.

O a treia Hotărârea de Parlament publicată ieri în Monitorul Oficial al României stabilește noii membri ai Consiliului Național al Audiovizualului, începând cu data de 12 mai 2021, pentru un mandat de 6 ani.

Aceștia sunt:

- Palăr Ionel, membru titular, și Postelnicu Valentina Andreia, membru supleant, la propunerea Camerei Deputaților;
- Rusu Dorina, membru titular, și Mihalache Oana-Cosmina, membru supleant, la propunerea Președintelui României;
- Jucan Valentin-Alexandru, membru titular, și Niculescu Rareș-Lucian, membru supleant, la propunerea Guvernului României;
- Toma Mircea Valentin, membru titular, și domnul Radu Dan, membru supleant, la propunerea Guvernului României.

Sursa foto: CNA
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii