Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:34 04 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Microsoft va lansa Windows 7

ro

08 Jan, 2009 16:58 1154 Marime text

Microsoft va lansa mâine, 9 ianuarie la târgul CES care se ţine în La Vegas versiunea beta Al noului sistem de operare Windows 7.

Publicul va putea descărca versiunea beta a noului Windows începând cu 9 ianuarie, dar dezvoltatorii Microsoft, inclusiv utilizatorii MSDN, TechNet şi TechBeta, pot descărca versiunea încă de acum. Microsoft a spus că vor putea fi făcute 2,5 milioane de descărcări. Cerinţele minime ale sistemului sunt: procesor de 1 Ghz, memorie RAM de 1 GB şi spaţiu pe hard de 16 GB.

Versiunea finală este posibil să apară în noiembrie 2009, spun analiştii, iar Microsoft declară că e în grafic cu dezvoltarea noului sistem şi exclude eventuale întârzieri, cum s-a întâmplat cu Vista, lansat la începutul lui 2007.

Vista a fost greu adoptat de clienţii companii şi a fost intens criticat, astfel că lansarea Windows 7 va fi provocarea anului pentru Microsoft. Compania a spus în repetate rânduri că noul Windows va fi mai uşor de folosit şi de personalizat şi insistă pe faptul că lucrurile care nu mergeau bine la Vista vor fi corectate, informează HotNews.

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii