Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:11 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Duminicã, handbalistele constãnţene susţin primul examen important al sezonului CSU Neptun, în centrul unei poveşti cu spioni

ro

13 Oct, 2012 03:20 2040 Marime text

handbal.jpgPrimele douã clasate din Divizia A de handbal feminin, ACS şcoala 181 SSP Bucureşti şi CSU Neptun Constanţa, se întâlnesc duminicã, în capitalã, într-un meci foarte important din etapa a şasea a întrecerii. Ambele formaţii, singurele cu punctaj maxim pânã acum, au ca obiectiv promovarea, iar oaspetele sperã sã obţinã victoria.

„Cu siguranţã, duminicã vom face alt joc, unul mai bun decât cel cu Spartac Bucureşti. La acest meci, şcoala 181 a avut un spion în Sala Sporturilor, dar nu ştiu ce a vãzut, cred cã mai mult l-am încurcat. Pentru moralul nostru ar fi nemaipomenit sã câştigãm. Cred cã avem un atu faţã de echipa bucureşteanã, câteva jucãtoare cu experienţã. Rusali, Sheiko (care încã nu are evoluţia doritã de noi) sau Rusu. Încerc sã le stimulez pe fete sã reuşeascã mai mult, pentru cã au calitãţi şi sunt foarte harnice. Formãm o echipã disciplinatã, care trage la antrenament. Trebuie sã ne mai punem însã la punct. Asta este, am început târziu şi avem handbaliste foarte tinere. Dar adversarul nu te aşteaptã şi, dacã te prinde, te taxeazã“, a declarat antrenorul principal al CSU Neptun, Ion Crãciun.

Meciul şcoala 181 - CSU Neptun se disputã în sala „Lucian Grigorescu“ din Bucureşti, cu începere de la ora 13.00. Arbitri sunt Valentin Cãlina şi Claudiu Belean, ambii din Piteşti.
„Ne bucurã parcursul perfect de pânã acum, dar nu trebuie sã ne entuziasmãm, pentru cã şi nivelul arãtat de adversare a fost unul modest. Primul examen cu adevãrat important urmeazã duminicã. Putem spune cã este un derby al acestei serii, cel puţin pentru modul în care au decurs lucrurile pânã acum, dar sper ca experienţa superioarã a fetelor noastre şi valoarea indiscutabilã a unor jucãtoare sã-şi spunã cuvântul şi sã obţinem un rezultat favorabil“, a spus directorul executiv al clubului constãnţean, Paul Alexe, citat de site-ul oficial al clubului.

Lasã urme dezastrul de la Kiel?

Duminicã are meci şi HCM Constanţa, liderul cu punctaj maxim al Ligii Naţionale, care va întâlni în deplasare, în etapa a cincea a competiţiei, CS Caraş Severin, formaţia de pe locul trei. Confruntarea se joacã de la ora 16.30, în direct la Digi Sport 1. Este de urmãrit dacã eşecul usturãtor, la 21 de goluri, de la Kiel, din Liga Campionilor, va afecta evoluţia constãnţenilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii