Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:45 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cafe D'Art Scena, Broadway-ul Adarei Tramudana (galerie foto + document)

ro

04 Jun, 2010 23:27 7859 Marime text
cap_10.jpgDe Cafe D'Art Scena ştie toată lumea, nu cred că mai are nevoie de o introducere. Da, vorbesc de restaurantul din parcul de la Sala Sporturilor, lângă Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski".

Fiind amplasat într-un parc, îţi dă senzaţia de relaxare. Dacă alegi să bei o cafea sau o bere pe terasă (de preferat când nu sunt evenimente la Sala Sporturilor, pentru că se va auzi muzica de acolo), intri în altă lume. O lume plină de natură, liniştită, relaxată, perfectă.

Preţurile sunt acceptabile: 5 lei o bere, 5 - 6 lei o cafea, 4 lei o apa.

Ospătarii sunt amabili, zâmbăreţi şi prompţi. Nu trec 10 minute de când te aşezi şi până primeşti comanda.

Mi s-a întâmplat o singură dată să uite că am comandat un suc, dar şi-a cerut scuze de câte ori a trecut pe lângă mine.

Clădirea restaurantului este construită în jurul a trei copaci. Nu ştiu dacă aşa au vrut ei sau dacă nu au avut voie să-i taie, dar creează o atmosferă plăcută. Un minus ar fi mesele cam înghesuite şi destul de micuţe. Este cam greu dacă patru persoane vor să mănânce la o astfel de masă.

cafe_dart_4_.jpgAjungem şi în „camera spectacolelor", care este aranjată uimitor de frumos. De jur împrejur sunt canapele de epocă, iar în centru sunt mese şi scaune transparente. Decorurile şi oglinzile mari de pe pereţi îţi dau impresia că ai călătorit în timp.

Scena este cam mică, dar asta nu a fost o piedică pentru organizarea diferitelor evenimente: concerte (Sarmalele Reci, Direcţia 5, Mihai Mărgineanu), teatru (Iubire confort 2, Pam Pam, 1900).

De asemenea, s-au organizat diferite petreceri de genul Gipsy Party, Salsa Party, Să împodobim bradul.

Toate aceste evenimente sunt organizate, probabil, din cauza faptului că Anamaria Tramudana, cunoscută sub numele de Adara, patroana Cafe D'Art, a fost actriţă.

Barul funcţionează sub firma Zucilla International SRL, administrată de Anamaria, verişoara lui Liviu Tramudana, purtătorul de cuvânt al Primăriei, şi de Ana Popişteanu. Cea din urmă este asociată la o altă firmă, Zucilla Intermed SRL, cu Margareta Tramudana, mama Adarei.

Gurile rele spun că Anamaria (Adara) Tramudana, ar forma un cuplu cu Dan-Sever Popişteanu, fiul Anei Popişteanu, şi, de curând, au devenit parteneri de afaceri, înfiinţând firma Mystic Ambient SRL.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii