Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:48 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Local Ovidiu vrea un viceprimar USL

ro

30 Oct, 2012 01:00 2104 Marime text
Consiliul Local al oraşului Ovidiu se reuneşte astăzi, de la ora 13.00, în şedinţă ordinară. Pe ordinea de zi sunt înscrise zece proiecte.

Aleşii locali vor fi invitaţi să aprobe şi ordinea de zi suplimentară, care cuprinde alte patru proiecte. Două dintre proiectele înscrise pe ordinea suplimentară fac referire la schimbarea viceprimarului şi numirea unui nou viceprimar.În prezent, viceprimar este Dan Pândichi, acesta fiind ales cu 10 dintr-un total de 17 voturi, la sfârşitul lunii august. Dan Pândichi este membru PDL şi a fost viceprimar şi în legislatura 2008-2012.

Pândichi nu ştia că i se pregăteşte schimbarea

Viceprimarul Dan Pândichi a precizat că nu ştia de existenţa celor două proiecte şi implicit a ordinii suplimentare din cadrul şedinţei de astăzi. Pândichi a declarat că ia în calcul să-şi depună candidatura dacă ordinea suplimentară va fi votată şi se va trece la alegerea unui nou viceprimar.

Candidat surpriză din partea PNL şi PSD

Primarul George Scupra a precizat că prin schimbarea viceprimarului Dan Pândichi se doreşte numirea unui viceprimar USL la Ovidiu. „Din câte ştiţi, eu sunt primar social-democrat, nu am candidat din partea USL. Se încearcă găsirea unei noi formule astfel încât USL să funcţioneze şi la Ovidiu", a declarat primarul. Şeful autorităţii locale a precizat că nu ştie pe cine va promova USL în cadrul şedinţei de astăzi pentru funcţia de viceprimar, mărturisind că nu a participat la negocierile dintre PNL şi PSD realizate în acest sens. „Rămâne de văzut în şedinţa de mâine (n.r. astăzi) cine îşi va depune candidatura pentru funcţia de viceprimar", a afirmat Scupra. Primarul a apreciat că actuala formulă cu viceprimar PDL a dat roade întrucât la nivelul Consiliului Local s-a format o majoritate în baza căreia au putut fi votate proiectele de hotărâre iniţiate de el până la această dată.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii