Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:50 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UNPR a obţinut peste 500.000 de voturi la alegerile locale

ro

20 Jun, 2012 16:38 1141 Marime text

20 iunie 2012
Comunicat de presă

UNPR a obţinut peste 500.000 de voturi la alegerile locale

După centralizarea rezultatelor la nivel naţional, în urma alegerilor locale din 10 iunie 2012, Uniunea Naţională pentru Progresul României a obţinut peste 500.000 de voturi pentru consilierii locali, ceea ce reprezintă aproximativ 5% din numărul total de voturi exprimate. Dintre acestea, 411.000 de voturi au fost obţinute direct de către UNPR, diferenţa fiind reprezentată de voturile pe care Uniunea le-a obţinut în cadrul alianţelor încheiate la nivel local.
UNPR a câştigat Primăria Sectorului 2, prin secretarul general al partidului, Neculai Onţanu, preşedinţia Consiliului Judeţean Neamţ, prin deputatul UNPR Culiţă Tărâţă, 43 de primării de municipii, oraşe şi comune, 38 de consilieri judeţeni şi 1.352 de consilieri locali.
Rezultatele alegerilor locale confirmă faptul că, în ciuda tuturor dificultăţilor, UNPR a reuşit să depăşească cel mai important test, şi anume testul votului popular. Uniunea, ca formaţiune cu totul nouă pe scena politică românească, a demonstrat că românii apreciază şi se regăsesc în valorile de centru stânga pe care le promovează UNPR, în apărarea interesului naţional şi promovarea dialogului social. Rezultatul alegerilor locale reprezintă un semnal încurajator şi un element important de pregătire a acţiunii politice a UNPR în perspectiva alegerilor parlamentare din toamna acestui an.

Biroul de presă


Persoană de contact:
Mara Ştefan, purtător de cuvânt

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii