Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:50 25 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat UNPR

ro

02 Mar, 2016 21:03 531 Marime text
Organizația UNPR a Municipiului București a aprobat astăzi, 02.03.2016, în cadrul ședinței Biroului Politic Permanent, principalele acțiuni și etape în vederea participării la alegerile locale din iunie 2016.
Etapele stabilite sunt următoarele:
Etapa I: aprobarea candidaților propuși pe listele organizațiilor de partid ale UNPR de la sectoare, înscriși pe listele de militanți care vor  participa la alegerile pentru consiliile locale. Conform aprobării Biroului Politic Permanent al Municipiului București, la fiecare sector, în baza competiției interne, au fost desemnate 50 de persoane pentru a fi selectate ca și candidați pe listele de consilieri.
Astfel, din cei 50 de candidați propuși de fiecare sector în parte, Biroul Politic Permanent al Municipiului București a aprobat efectiv lista de candidați conform legii la fiecare sector, în funcție de numărul stabilit prin legea electorală, precum și un spor de 50% pentru asigurarea supleanților.
Etapa II: desemnarea în termen de maximum 14 zile a candidatului la Primaria Capitalei și a candidaților la primăriile de sector.
Etapa III: aprobarea candidaților de consilieri în cadrul Consiliului General al Municipiului București cu respectarea acelorași criterii ca și în cazul consilierilor locali și a opțiunilor candidatului la funcția de primar general.
Totodată, Biroul Politic Permanent a stabilit ca domnul Gherasim Vasile, vice-președinte al Organizației UNPR a Municipiului București, să coordoneze Departamentul de Strategie și Relatii Mass-Media. 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii