Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:59 23 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat UNPR 14 martie 2015

ro

14 Mar, 2015 14:11 674 Marime text
Președintele UNPR Gabriel Oprea a participat sâmbătă, 14 martie, la reuniunea națională a organizației de tineret a Uniunii Naționale pentru Progresul României, care s-a desfășurat la Poiana Brașov.

Alături de conducerea partidului, la reuniune au fost prezenți parlamentari, președinți de organizații județene și membri ai departamentelor de studenți și elevi.

În cadrul întâlnirii, s-a analizat activitatea organizațiilor de tineret de la nivelul fiecărui județ. Dezbaterile au avut ca principală temă stabilirea strategiei de acțiune a aripii tinere a partidului, pentru atingerea obiectivului Uniunii, de a avea un milion de membri până la alegerile din anul 2016. S-a discutat, de asemenea, despre activitatea parlamentarilor în colegiile în care au fost aleși, în contextul dorinței manifestate de tinerii din UNPR de a se implica, la un nivel mai ridicat, în viața comunităților locale. Un alt subiect discutat a fost cel referitor la proiectele parlamentare ale UNPR: introducerea dreptului de a vota de la vârsta de 16 ani, programul „Primul loc de muncă”, taxarea marilor averi .

Președintele partidului și-a exprimat aprecierea pentru activitatea tinerilor care formează organizațiile de tineret și departamentele de studenți și elevi:

“*UNPR are – și o spun cu mândrie – una dintre cele mai puternice organizații de tineret. Vă mulțumesc, dragi colegi inimoși, pentru curajul şi munca depusă zi de zi pentru partidul nostru*”.

Gabriel Oprea a subliniat, într-o conferință de presă, necesitatea înnoirii politicii românești cu tineri care doresc să se implice în construirea viitorului României.

“*Acești tineri, studenți, elevi, ni s-au alăturat - și continuă să o facă în număr foarte mare – pentru că vor să fie în slujba românilor și pentru că vor să construiască un viitor mai bun, vor să pună umărul alături de noi la un proiect de succes.  Avem încredere în tineri, îi promovăm, îi sprijinim și îi așteptăm, în număr cât mai mare, alături de noi. *

*Ei sunt viitorul nostru, au un potențial imens. Se pregătesc la modul cel mai serios pentru viață, sunt tineri cărora le pasă și tocmai de aceea vor să se implice în politică. Viitorul le aparține. Iar noi, cei cu experiență politică, avem datoria să îi îndrumăm, să le insuflăm principiile în care credem și în baza cărora funcționează acest partid, avem datoria să îi învățăm despre valori și mai ales despre iubirea de țară*”, a declarat președintele UNPR, Gabriel Oprea.

Președintele UNPR a arătat că partidul pe care îl conduce a asigurat stabilitatea politică și economică în toate guvernele din care a făcut parte și a subliniat susținerea UNPR față de proiectele din domeniul securității naționale.

Ti-a placut articolul?

Comentarii