Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:13 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa deputat Florin GHEORGHE

ro

27 Mar, 2015 10:49 1309 Marime text
Deputatul UNPR Florin GHEORGHE consideră că lăsarea a peste 500.000 de gospodării fără posibilitatea de a recepţiona posturile publice de televiziune, începând din data de 16 iunie 2015, arată cu maximă claritate contraperformanţele actualului directorul general al TVR:

„Am rămas fără cuvinte atunci când am aflat că domnul Stelian Tănase a dormit până acum şi abia acum a aflat despre faptul că, începând din data de 16 iunie, România va trebui să se alinieze legislaţiei europene şi să sisteze emisia analogică. Drept consecinţă, jumătate de milion dintre gospodăriile din România vor plăti în continuare taxa TV, dar nu vor mai recepţiona posturile publice ale SRTV. Mai trebuie să spun cuiva faptul că domnul Tănase este director general din 2013 şi că dumnealui nu a mişcat un deget până acum pentru a pregăti acest moment? Degeaba aruncă acum vina în toate părţile şi către toate instituţiile din România, domnul Tănase trebuia să se preocupe de mult timp de această problemă şi să acţioneze.

Am văzut că, în disperare de cauză, a început să împăştie scrisori deschise lacrimogene prin care solicită în stânga sau în dreapta, chiar şi de la Guvern sprijin social şi finanţare ... nici dumnealui nu ştie de ce şi pentru ce! Ar trebui să-i aducem aminte domnului Tănase faptul că SRTV are cele mai multe surse de finanţare dintre televiziunile naţionale (buget, publicitate, taxa TV) şi, cu toate acestea, bugetul SRTV este praf şi pulbere, iar la audienţa TVR nu se vede nici la microscop. Domnul Stelian Tănase ar trebui să evalueze dacă mai rămâne în funcţie sau îşi depune mandatul, pentru că SRTV s-a dus şi mai rău în groapă de când este condus de domnia sa. Aş vrea să ştiu ce le va răspunde domnul Tănase celor 500.000 de familii care vor plăti taxa TV şi după 16 iunie, dar nu vor avea acces la posturile TVR. ”

 
Biroul de presă al deputatului
Florin GHEORGHE
Deputat UNPR

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii