Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:36 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Videoconferinta pe tema “Managementul spitalelor”

ro

17 Jun, 2010 17:59 1011 Marime text

COMUNICAT DE PRESA

   Ambasada S.U.A. din Bucuresti in colaborare cu American Corner Constanta anunta organizarea unei videoconferinte luni, 21 iunie 2010, intre orele 15:30-17:30, pe tema “Managementul spitalelor”, care se adreseaza managerilor si directorilor de spitale si ale altor institutii de sanatate publica din judetul Constanta. Un traducator va asigura buna comunicare pe toata durata evenimentului.
   Conferentiarul invitat este dl.Ronald Reed, Presedinte si C.E.O. al Mercy Hospital, Iowa City, care va discuta probleme legate de managementul institutiilor de sanatate publica si va impartasi participantilor din experienta sa. Dl.Reed va oferi o prezentare, dupa care va raspunde la intrebarile participantilor.
   Dl.Reed este licentiat in biologie la Indiana University of Pennsylvania, a absolvit un masterat pe sanatate publica la University of Pittsburgh si a ocupat functii de responsabilitate in sistemul de sanatate public si privat. Pentru activitatea sa, dl.Reed este considerat de Hospital Review drept unul dintre cei mai buni conducatori de spital, iar Corridor Business Journal l-a numit “erou al activitatii de ingrijire medicala”.
   La aceasta videoconferinta vor participa Centrul Cultural American din Bucuresti centrele American Corner din Bacau si Constanta.
   Reprezentantii mass-media sunt invitati sa participe la aceasta actiune la sala American Corner, Universitatea Ovidius, campus, corp A, et.2, Aleea Universitatii nr.1, Constanta.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii