Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:43 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se împlinesc 85 ani de la construirea primei rafinării în Dobrogea, rafinăria „Columbia” de la Cernavodă

ro

19 May, 2013 17:48 1681 Marime text
ROMANIA
MINISTERUL EDUCATIEI NATIONALE
UNIVERSITATEA "OVIDIUS" DIN CONSTANTA

B-dul Mamaia 124, 900527 Constanta
E-mail: rectorat2@univ-ovidius.ro,
biroudepresa@univ-ovidius.ro
Webpage: www.univ-ovidius.ro


Comunicat de presă

În 2013, se împlinesc 85 ani de la construirea primei rafinării în Dobrogea, rafinăria „Columbia” de la Cernavodă. Departamentul de Chimie şi Inginerie Chimică din cadrul Facultăţii de Fizică, Chimie, Electronică şi Tehnologia Petrolului a Universităţii „Ovidius” din Constanţa doreşte să marcheze această aniversare prin organizarea unui workshop cu titlul: „ New trends in oil, gas and petrochemical industry”, în buna tradiţie a legăturilor dintre industrie, învăţământul de petrol şi cercetarea în domeniu.
Workshop-ul va avea loc în perioada 24-25 mai, având peste 50 de invitaţi specialişti din industria petrolieră, cercetători, cadre didactice şi studenţi.
Obiectivele workshop-ului sunt: discutarea nivelului actual de dezvoltare a industriei de profil; cunoaşterea temeinică a realităţii din unităţile de profil şi a aşteptărilor angajatorilor de la învăţământul superior şi de la cercetarea românească; prezentarea celor mai recente realizări în domeniu; stabilirea unor noi direcţii de cercetare între Departamentul de Chimie şi Inginerie Chimică și firme de profil.
Detalii puteţi găsi la adresa: http://ntp2013.univ-ovidius.ro/
Deschiderea lucrărilor este programată în data de 24 mai 2013, ora 9.30, în sala S20 a Universităţii „Ovidius” (sediul din Bd.Mamaia).


Biroul de promovare și relații publice,
19 mai 2013

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii