Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:41 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitati cu caracter educativ si distractiv pentru elevii de etnie turca

ro

28 May, 2010 18:53 1890 Marime text

COMUNICAT DE PRESĂ

 Uniunea Democrată Turcă din România organizează  duminica, 30 mai de la orele 12.00  o serie de activităţi cu caracter educativ si distractiv pentru elevii de etnie turcă. Evenimentul este destinat celor mai mici membri ai comunităţii turce, cu prilejul Zilei Internationale a Copilului  sărbătorită în fiecare an, pe 1 Iunie.
 Astfel, 150 de copii de la filialele UDTR din: Constanţa, Medgidia, Cobadin, Valu lui Traian, Văleni, Fântâna Mare, Tuzla, Cumpăna vor petrece ziua alături de profesorii de limba turcă, vizitând  Ansamblul Muzeal de Ştiinte ale Naturii şi distrându-se în Parcul Piticilor. Tot pentru elevii de etnie turcă, actori ai Teatrului de Copii şi Tineret vor susţine un scurt program artistic. Copiii participanţi la eveniment au fost selectaţi de profesorii lor în funcţie de rezultatele la învăţătura şi în special la limba maternă.
 Alături de copii vor fi şi liderii UDTR, preşedintele Osman Fedbi şi secretarul general Ervin Ibraim. Preşedintele UDTR Osman Fedbi a declarat:" este o ocazie unică pentru copiii de la filialele UDTR din judeţ să viziteze Ansamblul Muzeul de Ştiinţe ale naturii şi Parcul Piticilor
deoarece majoritatea copiilor deşi au rezultate bune la învăţătură provin din familii cu venituri foarte mici. Majoritatea dintre ei vin pentru prima oară la Constanţa. "
 Toţi copiii vor primi cadouri din partea UDTR şi dulciuri.

 PR UDTR
 Sorina Asan

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii