Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:54 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Specialistele “S.O.S., sănătatea mea!” dau o mână de ajutor unei familii din Constanţa

ro

29 Jul, 2014 15:59 1292 Marime text
 Pentru cea de-a patra ediţie a emisiunii “S.O.S., sănătatea mea!”, Manuela Udrea şi Thea Haimovitz au părăsit Capitala şi au mers la Constanţa, acasă la familia Arnăutu.
 Cele două specialiste au din nou o misiune grea. Toţi cei trei membri ai familiei se confruntă cu problema kilogramelor în plus.
 Dana şi Cristi au o fetiţă în vârstă de 9 ani, pe nume Bianca. Mama munceşte ca vânzătoare într-un magazin non stop, iar tatăl lucrează ca agent de vânzări. Ambii părinţi sunt foarte ocupaţi, aşa că Biancă e mai mereu singură. Fetiţa este supraponderală, iar copiii o sicanează din această cauză, aşa că Bianca nu are foarte mulţi prieteni.
 Pe lângă problemele legate de greutate, micuţa mai suferă şi de psoriazis, boală care nu îi permite să mânânce multe alimente, dar care totuşi se găsesc în cămara familiei.
 Nici părinţii Biancăi nu stau mai bine la capitolul sănătate. Amândoi au colesterolul mărit şi dureri la coloană, iar tatăl se confruntă şi cu probleme la ficat.
 Manuela şi Thea îi vor ajuta pe membri familie Arnăutu să-şi rezolve problemele de sănătate. Specialistele îi vor învăţa să comunice mai mult între ei, să adopte o alimentaţie sănătoasă şi să conştientizeze cât de important este să facă sport. De asemenea, Thea şi Manuela vor încearca să o ajute pe Bianca să-şi recâştige încrederea în ea.
 Dacă vor reuşi, aflaţi urmărind “S.O.S., sănătatea mea!” joi, 7 august, de la ora 20:30, la Prima TV.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii