Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:37 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„O vară tra-la-la” „Mi-ai intrat în cap”, cu Jazzie Jo la Prima TV

ro

04 Aug, 2013 12:15 1347 Marime text
Protagonista celei de-a patra ediţii a emisiunii „O vară tra-la-la”, de la Prima TV, este Jazzie Jo. Deşi sunt competitorii artistei în maratonul hiturilor, Alex Velea şi Cabron o susţin pe Jo necondiţionat. Alături de ea se află şi Dorian, împreună cu care cântăreaţa interpretează piesa „Mi-ai intrat în cap”, o melodie cu tentă retro, un şlagăr dintre cele cărora le este sortită o viaţă lungă şi chiar puţină istorie.
Jo este hotărâtă să intre în acest joc şi să răspundă tuturor provocărilor pe care le întâlneşte. Ba chiar să-şi învingă temerile mai vechi şi să încerce senzaţii tari. Dacă în urmă cu câţiva ani a fost victima unui accident nautic cu o banană, acum are curajul să se urce pe skijet. Nimic nu este prea mult, atunci când vine vorba despre impresionarea fanilor, nici roata mare din parcul de distracţii, nici grija excesivă pentru detalii, nici concertele live pe malul mării.

Surpriza din această ediţie, a emisiunii „O vară tra-la-la”, este duetul cu John Puzzle şi Liviu Teodorescu. Ritmul este cheia piesei lor intitulată “The Rhythm”.

Şi pentru că această competiţie a hiturilor este una amicală, cei doi devin invitaţii lui Jazzie Jo în concertul susţinut de artistă.
 
Cum îşi va promova Jazzie Jo piesa „Mi-ai intrat în cap”, pentru a câştiga competiţia hiturilor, aflaţi urmărind emisiunea „O vară tra-la-la”, sâmbătă, 10 august, de la ora 16:30, la Prima TV.
 
 Extra info: Din 2007, Prima TV face parte din prestigiosul grup
pan-european ProSiebenSat.1, care opereaza in Romania si prin postul de televiziune Kiss TV, radiourile Kiss FM, Magic FM, Rock FM si onefm.ro si platforma de video sharing MyVideo.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii