Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:33 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Monica Columbeanu a fost eliminata din competitia "Dansez pentru tine" in urma voturilor telespectat

ro

14 Nov, 2009 14:58 4789 Marime text

Monica_si_Andrei_eliminati.jpgIn editia de vineri in care Pro Tv a fost urmarit de aproape 3 milioane de telespectatori , iar Liviu Varciu si Radu Valcan au fost condamnati la duel,

Seara de vineri, la Pro Tv, a stat sub semnul pasiunii, al suspansului si al energiei debordante. Telespectatorii Pro Tv au urmarit cu sufletul la gura dansurile tiganesti si tangourile perechilor concurente, dar si deznodamantul duelului controversat intre Monica Columbeanu si Jean de la Craiova. "Dansez pentru tine" a inregistrat cele mai mari audiente ale acestui sezon vineri seara, Pro Tv fiind lider detasat de audienta pe tot parcursul emisiunii atat de intreg publicul din mediul urban, cat si pe cel comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, din mediul urban. In intervalul orar in care a fost difuzata emisiunea "Dansez pentru tine", 20.30 - 1.02, Pro Tv a inregistrat pe intreg publicul din mediul urban o medie de audienta de 10,7 puncte de rating si 28,9 procente din cota de piata, fata de Antena 1 care a avut de mai bine de trei ori mai putin, mai precis 3 puncte de rating si 8,1 cota de piata. Si pe publicul comercial, Pro Tv a fost cel mai urmarit post de televiziune cat timp a fost difuzata emisiunea "Dansez pentru tine" cu o medie de 10 puncte de rating si 30,9 procente din cota de piata, fata de Antena 1 care a avut 3,4 rating si 10,4 cota de piata. In minutul de aur al emisiunii, 21.48, Pro Tv a fost urmarit de aproape 3 milioane de telespectatori la nivelul intregii populatii a Romaniei.

Dupa o seara plina de emotii si de dansuri apreciate cu note bune de juriu, Monica Columbeanu si Andrei Vlad au fost nevoiti sa paraseasca ringul visurilor in urma voturilor publicului telespectator. Desi tristi ca au plecat din lupta pentru implinirea visului prea devreme, Monica si Andrei au iesit din platoul emisiunii cu fruntea sus, siguri ca mama lui Andrei a inteles ca fiul ei o iubeste si ar face orice pentru a o vedea fericita. Inainte de a pasi pe scara invingatorilor, Monica s-a declarat onorata ca a putut face parte dintr-un proiect atat de frumos si ca a putut lupta pentru un scop nobil. Singura care nu si-a putut retine lacrimile la auzul verdictului a fost micuta Irina, fiica Monicai si a lui Irinel Columbeanu, care a izbucnit in plans cand s-a anuntat ca mama ei va iesi din concurs. "Noi am sperat pana in ultima clipa sa reusim sa trecem de duel. Sunt fericita ca l-am cunoscut pe Andrei si sunt convinsa ca vom tine legatra de acum inainte.", a spus cu fruntea sus Monica. "Sunt foarte bucuros ca am fost aici, ca am cunoscut oameni minunati, e o experienta de neuitat pe care o voi pastra cu mine tot timpul vietii.", a declarat Andrei dupa eliminarea din competitie.

Duelistii_noi.jpgJean de la Craiova si Sandra Neacsu au izbucnit in lacrimi de fericire cand au auzit ca publicul a votat in proportie de 71,98% ca ei sa ramana in cursa pentru implinirea unui vis. Sustinuti de zeci de prieteni imbracati in tricouri cu indemnuri de votare si mesaje de incurajare printre care si Adrian Minune, Vali Vijelie, dar si colegii de la "Serviti, va rog" Andra, Catalin Josan si Catalin Morosanu, Jean si Sandra au reusit alaturi de coregraful lor Bursucu' un dans tiganesc care a ridicat publicul in picioare si care a primit 10 pe linie de la juriu. Bucuria ca au scapat de duel a fost dublata de aceea de a fi departe si de o noua condamnare, situandu-se in urma notelor primite din partea juriului pe locul al doilea in clasamentul serii.

Andreea Mantea a avut o seara plina de emotii. Daca tangoul a decurs fara incidente, dansul tiganesc a fost marcat de un moment impevizibil care a starnit un murmur general in intreaga sala. In urma unor miscari energice din cadrul coregrafiei la tiganesc, decolteul Andreei a lasat sa se vada mai mult decat trebuia, fara insa ca ea sa-si dea seama in timpul dansului. Astfel, dansul a iesit impecabil pana la final, fara emotie si cu multa energie transmisa juriului care dat note atat de mari cat sa-i salveze de o condamnare la duel.

Alina Chinie si Stefan Bamboi au triumfat in a patra editie "Dansez pentru tine". Dupa un tango original si emotionant si un tiganesc inedit in care au avut haine, privite din fata, barbatesti si, din spate, femeiesti, Alina si Stefan au primit din partea telespectatorilor multe aplauze, iar din partea juriului note mari care i-au trimit direct pe primul loc in topul clasamentului de vineri.

Diana Dumitrescu si Ioan Isaiu, doi dintre actorii serialului "Aniela" de la Acasa Tv, au intrat in ringul de la "Dansez pentru tine" pentru a ajuta un copil nevazator. Imbracati in costume de epoca asemeni personajelor lor din serialul de la Acasa Tv, Diana si Ioan au facut un dans special, un menuet cu influente hip-hop in urma caruia au reusit sa aduca zambetul pe chipul unui copil cu probleme.

Seara s-a terminat in lacrimi pentru perechile condamnate la duel. Doua perechi care pana acum s-au situat in fruntea clasamentului au primit vineri vestea ca se vor lupta intr-un duel pentru a ramane in competitia de la "Dansez pentru tine". Doar publicul este cel care poate sa-si salveze perechea preferata de la eliminare trimitand sms la 1276 cu textul "Radu" sau "Liviu".

Una dintre cele mai aplaudate si apreciate perechi si considerata cea mai frumoasa pereche din concurs, Radu Valcan si Elena Voscoboinic au primit cu tristete si multe lacrimi vestea ca se afla la duel. "Voi munci la fel ca pana acum, mai mult nu pot sa fac, probabil este o lectie. Cred ca la tiganesc am gresit foarte mult, am fost taxati si din pacate suntem o pereche si fiecare are de suferit daca celalalt greseste.", a declarat cu tristete in glas Radu Valcan, prezentatorul PoveStirilor Adevarate de la Acasa Tv. Din cauza plansului, partenera lui Radu, Elena, cu greu si-a ridicat capul de pe umarul coregrafei lor, Doina Botis.

Liviu Varciu si Ilaria Cherloaba, pana acum laudati de juriu si aplaudati de public pentru coregrafiile realizate, au simtit durerea de a primi vestea duelului. Si Ilaria, dar si Liviu au izbucnit in plans dupa ce au primit verdictul care ii poate duce la eliminarea din competitie vinerea viitoare. "Nu mai avem cuvinte in momentele acestea. Ne pare rau. Nu vreau sa dezamagesc pe nimeni si nu am vrut sa intru editia asta la duel si sunt dezamagit de mine...atata tot.", a declarat printre lacrimi Liviu Varciu.

Radu Valcan si Elena Voscoboinic (20 de ani, Chisinau) danseaza pentru tatal Elenei, adevaratul erou al viietii ei. Tatal Elenei a trait in Transnistria, dar a facut tot ce era posibil ca fiicele lui sa plece la Chisinau sau in Romania, sa invete limba romana si sa-si construiasca un viitor. Dl Voscoboinic nu stie romaneste, pentru ca asa a fost viata in care a fost nevoit sa traiasca, dar el isi doreste sa invete limba romana, iar fiicele lui sa traiasca in Romania. Visul Elenei insa este sa nu traiasca departe de tatal ei, asa ca ea isi doreste acest premiu pentru ca tatal ei sa invete romaneste si sa traiasca alaturi de ele in Romania sau macar sa le poata vizita foarte des. Ea isi doreste ca tatal ei sa nu mai fie nevoit sa se duca la munca in Italia sau sa vanda la taraba pentru a-l putea creste pe fratiorul ei mai mic si pentru a-i putea asigura acestuia o educatie asa cu le-a asigurat lor. Situatia lor financiara actuala nu le permite sa-si implineasca niciunul dintre aceste visuri. Cei care vor sa-i ajute pe Radu si Elena sa mearga mai departe in competitie o pot face trimitand sms la 1276 cu textul Radu sau sunand la 0900760604.

Liviu Varciu si Ilaria Cherloaba (22 ani, din Oradea) lupta pentru tatal bolnav al Ilariei. Tatal Ilariei a suferit de poliomelita in copilarie, boala s-a agravat odata cu varsta, insa el a muncit toata viata si si-a indrumat fiica spre dans tocmai fiindca el nu a putut sa faca niciodata in viata dans sau vreun alt sport.

Singurul refugiu al tatalui a fost sculptura, iar Ilaria vrea sa-i asigure toate tratamentele necesare pentru ca tatal ei sa poata sculpta cat mai mult timp si cu cat mai putine dureri. Telespectatorii care vor ca Liviu si Ilaria sa teraca de acest duel o pot face trimitand sms ls 1276 cu textul Liviu sau sunand la 0900760601.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Anghelescu 15 Nov, 2009 01:17 DAR CINE A APROBAT INTRAREA MACAR A ACESTEI PAPARUDE IN CONCURS ????? CINE II OPRESTE ACUM SA DEA BANI FAMILIEI LUI ANDREI ???? DOAR BAIATUL A AVUT GHINION CU O SCANDURA CARE MAI SI " DANSA" CU GENUNCHII INDOITI !!!MAI BINE DANSA IN MAINI !!! ACUM SA VEDEM CATA INTENTIE UMANITARA A AVUT DE FAPT PRIN AC PARTICIPARE !