Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:29 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luana Ibacka are bodyguard

ro

08 Oct, 2013 18:27 1305 Marime text
Deseori vedetele apelează la servicii extravagante, accesorii exclusiviste sau vestimentaţii opulente. Frumoasa prezentatoare a emisiunii “Cunoaşte, Visează, Iubeşte!”, de la Prima TV, s-a gândit să apeleze la serviciile unui bodyguard.
 
“Gândidu-mă la ce îmi lipseşte mie, am decis că abordările de imagine trebuie să fie conforme cu necesităţile reale. Drumul până la locaţia filmării sau a evenimentului, coborârea la o distanţă mare faţă de intrare, absurdul negocierilor penibile de rest cu taximetristul sau cu tipii din parcări, sunt cele mai ridicole momente pentru o femeie cu rochie sexy, tocuri înalte şi atitudine cuceritoare. Aşa că, în urma unui reportaj în care prezentam serviciile şi pregătirea necesară unui bodyguard, am dat curs dorinţei de a circula în confort, protecţie, siguranţă si lux. Şi de atunci, merg însoţită mereu. Pentru o femeie, căsătorită sau independentă, să iasă insoţită şi în siguranţă la evenimente şi întâlniri, înseamnă o viaţă socială şi profesională mult mai relaxată. Paradoxal, nu sunt costuri enorme, dar atitudinea, imaginea şi efectul pe care îl produci când ajungi la destinaţie sunt cu adevărat extraordinare! Îmi pot alege ce maşina vreau, numărul de ore pentru protecţie, escorta şi, garantat, deplasările la club sau ieşirile de protocol vor fi la categoria VIP”, povesteşte Luana.
 
Dacă sunteţi curioşi să vedeţi cum arată noua gardă de corp a Luanei Ibacka, urmăriţi emisiunea “Cunoaşte, Visează, Iubeşte!”, duminică, 13 octombrie, de la ora 12:00, la Prima TV.
 
Extra info: Din 2007, Prima TV face parte din prestigiosul grup
pan-european ProSiebenSat.1, care opereaza in Romania si prin postul de televiziune Kiss TV, radiourile Kiss FM, Magic FM, Rock FM si onefm.ro si platforma de video sharing MyVideo.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii