Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:11 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Linişte în sală! Echipa Playtech testează 4DX, cea mai nouă tehnologie de proiecţie a filmelor

ro

23 May, 2015 09:00 1603 Marime text
Revoluţionarul mod de vizionare a peliculelor cinematografice este recenzat de către cei mai cinefili dintre pasionaţii de tehnologie duminică, de la 11:30, la Prima TV.
 
Cinematografia a însemnat sunet şi imagine, de la alb-negru şi interpret în sala de cinema, la 3D şi dolby surround. În secolul XXI, însă, înseamnă mult mai mult, iar echipa Playtech testează ce înseamnă “mai mult” în ediţia din această săptămână a emisiunii difuzată la Prima TV.
 
Tehnologia 4DX, proaspăt ajunsă în România, oferă o altă experienţă de vizionare a filmului. Scaunele se mișcă, din când în când ești stropit ușor cu apă și poți simți chiar și mirosul scenei care rulează. Chiar şi când vine vorba despre filme de groază!
 
Pentru că o factură de telefon poate semăna groază, dacă are multe cifre, cel mai low-cost mod de a ţine legătura cu cei apropiaţi este folosirea aplicaţiilor. Care sunt cele mai eficiente, referitor la consumul de internet şi baterie, va spun experţii playtech.ro duminică, de la 11:30, la Prima TV.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii