Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iulia Vantur va fi vanzatoare la cofetarie

ro

29 Dec, 2009 16:15 1410 Marime text

Romanii pot da nas in nas cu vedetele lor preferate in locuri si in ipostaze imposibil de imaginat, iar reactiile lor, surprinse de camera ascunsa, pot fi savurate de telespectatorii Pro Tv intr-o emisiune speciala, pe 2 ianuarie de la ora 20.30. Emisiunea "As vrea eu" ii va aduce pe Mihai Dedu, Iulia Vantur, Catalin Botezatu, Alex Velea si Mihai Petre in locuri, in costumatii si in ipostaze diferite de cele cu care si-au obisnuit publicul.

Cu un halat alb, iar pe cap cu o boneta imaculata, frumoasa Iulia Vantur, prezentatoarea Stirilor Pro Tv din diminetile de week-end si a emisiunii "Dansez pentru tine" va fi pentru o zi vanzatoare la cofetarie. Toti clientii cofetariei ii vor cere frumoasei vanzatoare "Prajitura Iulia" si "Tortul Dansez pentru tine", iar daca vreunul va exclama "Va stiu de la televizor! Sunteti Iulia Vantur!", ea va spune ridicand din umeri "As vrea eu" si-si va continua treaba.

Mihai Dedu, prezentatorul Stirilor Pro Tv de dimineata, va imbraca haine de casier de benzinarie si va spune "As vrea eu" daca oamenii care vor cumpara carburant, trabucuri si alte produse din benzinarie ii vor spune ca este leit Mihai Dedu. Chiar daca ii va face sa zambeasca si va fi jovial de dimineata pana seara cat ii va dura schimbul de 12 ore, Mihai Dedu va recunoaste ca meseria de casier la benzinarie nu este deloc usoara.

Alex Velea va lasa pentru o zi viata de scena pentru a suprinde oamenii cu statutul lui de consultant de vanzari de articole sportive. Clientii care vor intra in magazinul de articole sportive vor avea surpriza sa ceara detalii despre produsele expuse chiar artistului care insa va spune la toate apropurile lor "As vrea eu sa fiu Alex...".

Pentru Catalin Botezatu aventura "As vrea eu" va fi ca un cosmar. Intr-un frig de ingheata si pietrele, creatorul de moda va fi vanzator la un magazin de haine chinezesti. Ce client si-ar putea crede ochilor ca intr-un asemenea magazin ieftin, vanzatorul este chiar Catalin Botezatu?! Ei bine, unii dintre ei vor si rosti timid intrebarea: "Sunteti cumva Catalin Botezatu?", dar raspunsul va veni infrigurat, dar prompt: "Eeee, as vrea eu sa fiu...".

Si Mihai Petre va putea fi vazut intr-un loc in care nu si-ar imagina nimeni ca ar putea fi. Cu toata gratia, precizia si eleganta pe care o are si pe ringul de dans, Mihai Petre "va gati" o zi intreaga shaorme delicioase. El va spune "As vrea eu" la orice exclamatie de incantare a vreunui cumparator infometat caruia i se va parea ca il recunoaste pe temutul jurat de la "Dansez pentu tine". Telesectatorii se vor putea bucura in prima sambata din 2010, la Pro Tv, de peripetii haioase, reactii neasteptate si fete nevazute ale unor vedete indragite.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii