Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:22 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florian Ghimpu s-a luat la întrecere, cu un grup de fete, pe stadion

ro

07 Oct, 2013 14:17 1052 Marime text
Florian Ghimpu, prezentatorul emisiunii „Copiii spun lucruri trăsnite”, de la Prima TV, i-a scos la alergat pe David Micu şi Dani Rogojinaru.
 
Cei trei s-au întâlnit pe stadion şi înainte de a face încălzirea, au schimbat câteva păreri despre cât de importantă este mişcarea pentru sănătate. Florian a fost curios să afle dacă micuţii ştiu câte ceva despre atletism, dacă au sportivi preferaţi sau dacă practică în mod constant un sport.
 
Şi cum vorba lungă este sărăcia omnului, Florian, David şi Dani au trecut la proba practică. S-au aliniat la start şi s-au luat la întrecere. Vedeta Prima TV nu a zăbovit prea mult lângă cei doi micuţi, pentru că un grup de fete, ieşite la alergat, i-a atras atenţia. Aşa că şi-a continuat cursa alături de domnişoare. Din păcate, nu a putut ţine pasul cu ele şi a abandonat repede. David şi Dani au luat, însă, lucrurile în serios şi nu s-au oprit până la linia de finish.
 
Care dintre cei doi micuţi a câstigat întrecerea, aflaţi urmărind „Copiii spun lucruri trăsnite” marţi, 8 octombrie, de la ora 20:30, la Prima TV.
 
Extra info: Din 2007, Prima TV face parte din prestigiosul grup
pan-european ProSiebenSat.1, care opereaza in Romania si prin postul de televiziune Kiss TV, radiourile Kiss FM, Magic FM, Rock FM si onefm.ro si platforma de video sharing MyVideo.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii