Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:53 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

“Fii pe fază!”, Alex Bogdan este curtat de concurente, la Prima TV

ro

04 Sep, 2013 14:13 3082 Marime text
Alex Bogdan a început toamna la cârma unui nou proiect. Din 16 septembrie, acesta vă prezintă emisiunea “Fii pe fază!”, în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 17:00, la Prima TV.
 
Filmările pentru noul show au început de ceva vreme, iar Alex şi-a intrat repede în rol. Concurenţii îl simpatizează, iar concurentele... îl adoră.
 
Una dintre participante nu s-a sfiint chiar să-i facă şi o declaraţie. Tânăra a mărturisit că a venit la emisiune pentru că şi-a dorit să-l cunoască pe Alex. La cele auzite, prezentatorul a reacţionat imediat şi şi-a îmbrăţişat şi sărutat admiratoarea.
 
Ba mai mult, în emisiune, el s-a aşezat în genunchi şi a făcut o cerere în căsătorie. Cui i-a fost adresata, aflaţi urmărind emisiunea “Fii pe fază!”, din 16 septembrie, în fiecare seară de luni până vineri, de la ora 17:00, la Prima TV.
 
 Extra info: Din 2007, Prima TV face parte din prestigiosul grup
pan-european ProSiebenSat.1, care opereaza in Romania si prin postul de televiziune Kiss TV, radiourile Kiss FM, Magic FM, Rock FM si onefm.ro si platforma de video sharing MyVideo.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii