Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:26 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Diva Jennifer Lopez de la MTV Idol nu e de acord cu inseminarea in vitro!

ro

26 Jan, 2010 20:37 832 Marime text

Diva Jennifer Lopez de la MTV Idol nu e de acord cu inseminarea in vitro!

Jennifer Lopez, diva pe care telespectatorii MTV o pot vedea miercuri, 27 ianuarie, de la ora 19.00 la MTV Idol a declarat ca nu a recurs la inseminarea in vitro pentru nasterea celor doi gemeni, Emme si Max.
Vedete care detine rolul principal in cea mai noua comedie romantica intitulata “The Back-up Plan”, interpreteaza rolul unei femei care imediat dupa ce a recurs la o inseminare in vitro se indragosteste de cel care ar putea fi mult asteptatul “print pe cal alb”. Desi in film tanara al carui rol il interpreteaza, apeleaza la astfel de metode pentru a ramane insarcinata, Jennifer Lopez a declarat pentru revista ELLE ca ea nu este de accord cu astfel de metode. Totodata ea a marturisit ca nu a recurs fertilizarea in vitro, infirmand astfel orice zvon pe aceasta tema . Diva este de parere ca Dumnezeu este singurul care poate darui un copil, iar alte metode de concepere sunt impotriva naturii omenesti. Acesta a si fost motivul pentru care diva a refuzat o inseminare artificiala chiar daca timpul si varsta nu erau de partea ei. Starleta in varsta de 40 de ani, a nascut in 2008 doi gemeni, Emme si Max,perfect sanatosi in urma casatoriei cu Marc Anthony.
Faimoasa actrita si cantareata, Jennifer Lopez  are intalnire cu telespectatorii MTV miercuri, 27 ianuarie, de la ora 19.00 la MTV Idol.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii