Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:53 16 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DIGI24 CONSTANȚA ÎMPLINEȘTE PRIMUL AN DE EMISIE

ro

16 Sep, 2013 14:06 885 Marime text
În primul an de existență Digi24 Constanța și-a respectat promisiunile făcute și a adus în casele telespectatorilor, zi de zi, timp de 365 de zile, sute de reportaje, mii de interviuri, corespondențe în direct din mijlocul evenimentelor, jurnale de știri corecte, echidistante, emisiuni de calitate.
Marți, 17 septembrie, postul regional al Digi24 împlinește un an de emisie, primul an de implicare directă în viața comunității, primul an de informații corect livrate telespectatorilor.
În doar 365 de zile echipa Digi24 Constanța, din care fac parte 40 de profesioniști în televiziune, a reușit să adauge noi standarde jurnalismului. "1 an de Digi24 Constanta înseamnă, în primul rând, 365 de zile de actualitate în direct pentru telespectatorii din Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași. 1 an de știri echidistante, documentate, imparțiale și corecte. 1 an în care am alcătuit cea mai bună echipă de jurnaliști și tehnicieni de televiziune din sud estul României, 1 an în care telespectatorii noștri au văzut cea mai bună imagine, cele mai bune știri si emisiuni, informația completă într-un timp cât mai scurt. Ne-am asumat o misiune: aceea de a prezenta netrunchiat și obiectiv actualitatea din județele Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași. În tot acest an, emisiunile și jurnalele Digi24 Constanța au oferit soluții la cele mai importante probleme cu care se confruntă comunitatea locala.”, spune Bogdan Bulbeș, producătorul Digi24 Constanța.
La lansare, în urmă cu un an, Digi24 Constanța și-a luat angajamentul să respecte principiile jurnalismului de calitate: corectitudine, imparţialitate, obiectivitate, respect pentru adevăr și promovarea valorilor din toate domeniile.”Misiunea noastra continuă: vom arăta telespectatorilor știri mai bune, emisiuni mai documentate și o abordare mai profundă a actualității din regiune”, promite Bogdan Bulbeș pentru anii ce urmează.
În zi aniversară, marți, 17 septembrie, Digi24 Constanța difuzează ediții speciale ale emisiunilor sale premium- “Turist acasă”, „Divizia Locală”, „Recrutat în Crișana”. În cadrul Jurnalelor de știri telespectatorii Digi24 vor fi martorii principalelor momente ale primului an de Digi24 Constanța.
Marți,17 septembrie, de la 12.00 la 13.00, în direct din studioul Digi24, într-o ediție specială a „Vocilor Constanței”, Marian Cioacă si invitații lui trag concluziile sezonului estival care tocmai s-a încheiat.
Apoi de la 19.30 la 21.00, într-o nouă ediție specială dedicată aniversării primului an de Digi24 Constanța, Marian Cioacă are invitați de marcă, reprezentanți ai administrației publice locale si ai comunitatii, oameni care pot fi considerați o parte a “Vocilor Constanței”.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii