Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:29 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De Ziua Românilor, postul Media TV Medgidia împlineşte un an de emisie

ro

28 Nov, 2013 18:28 1425 Marime text
De Ziua Românilor, postul Media TV Medgidia împlineşte un an de emisie

Cu această ocazie, mâine, 29 noiembrie, începând cu ora 16.00, organizăm o gală a excelenţei la Casa de Cultură „I.N. Roman“. În cadrul acesteia, vor urca pe scenă, pentru a întreţine atmosfera, ansamblurile etniilor din Medgidia, trupele de dans, formaţiile şi cântăreţii de muzică uşoară şi populară binecunoscuţi în municipiul nostru.
Pe scenă vor fi invitate şi personalităţi, persoane publice şi toţi colaboratorii noştri, care vor fi premiaţi în semn de mulţumire, deoarece ne-au fost alături în demersurile noastre de a informa, educa şi recreea locuitorii municipiului Medgidia.
„Pe parcursul acestui prim an, am reuşit să formăm o echipă bine sudată, care e gata oricând să prezinte cu profesionalism şi echidistanţă realităţile municipiului Medgidia. Astfel, Media TV a devenit postul preferat al oraşului nostru, datorită grilei sale diversificate de programe, care oferă talk-showuri politice, emisiuni culturale, religioase, muzicale, despre sistemele de sănătate şi de educaţie, dar şi un jurnal principal de de ştiri ce reuşeşte să aducă, mereu, în prim-plan problemele şi realizările locuitorilor Medgidiei“ – Valentin ISPAS, redactor-şef.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii