Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:36 22 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De ziua lor, Prima TV îi invită pe cei mici la Muzeul „Antipa”

ro

29 May, 2015 17:45 834 Marime text
O lume magică deschisă tuturor copiilor este cadoul pe care Prima TV îl face celor mici de 1 iunie, în parteneriat cu Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”. Copiii cu vârste de până la 18 ani vor avea acces gratuit de ziua lor.

Muzeul îşi va deschide luni porţile la ora 10.00, iar până la ora 20.00, cei mici se vor putea distra, dar şi învăţa o mulţime de lucruri noi despre animalele din întreaga lume. Luis Popa, directorul Muzeului Naţional de Istorie Naturală ”Grigore Antipa” declară că „de ziua lor, invităm copiii într-o excursie magică în mijlocul naturii, de la poli la ecuator, în inima... Bucureştiului”.

Vedetele Prima TV vor fi şi ele prezente de Ziua Copilului la Muzeu, iar Anca Serea le promite micuţilor o zi minunată în compania exponatelor. „Ne bucurăm că împreună cu Muzeul „Antipa” am reuşit să le oferim această surpriză minunată copiilor”, spune prezentatoarea TV. „Am mai vizitat expoziţia împreună cu cei mici, dar de fiecare dată este o experienţă unică. Este fascinant cum reacţionează când află lucruri noi, când descoperă noi specii şi poveşti, iar încântarea de pe chipurile lor este cel mai frumos dar”.
Cei care vor accepta invitaţia Muzeului „Antipa” şi Prima TV, vor putea vedea o parte din cele peste 2 milioane de piese ale colecţiilor Muzeului. Micii curioşi vor afla informaţii distractive despre biodiversitatea României, dar şi despre fauna mondială, originile şi evoluţia vieţii, paleontologie, lumea insectelor sau complexitatea speciei umane.
Informaţii suplimentare:
                                                                                                 
  • Muzeul „Grigore Antipa” este situat în Şos. Kiseleff nr. 1, în Bucureşti.
  • Ultimii vizitatori vor putea intra la ora 19.00.

Ti-a placut articolul?

Comentarii