Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

“Copiii spun lucruri trăsnite”, o ediţie dedicată copiilor talentaţi, la Prima TV

ro

26 Nov, 2013 18:21 1949 Marime text
Marţi, 10 decembrie, Florian Ghimpu are invitaţi în emisiunea “Copiii spun lucruri trăsnite”, de la Prima TV, micuţi nu numai vorbăreţi, dar şi foarte talentaţi.
 
Pentru început, o veţi cunoaşte pe Larisa Sanda, o domnişoară care a vrut să se facă “multe”. Mai nou vrea să se facă stewardesă, deşi nu a zburat niciodată cu avionul. Tot ea a declarat că o să aibă mulţi iubiţi până când o să găsească unul “bun de ceva”, adică care să ştie să gătească, să fie generos şi ascultător. Şi pentru că până nu demult şi-a dorit să devină actriţă, micuţa îşi demonstrează talentul recitând “Scrisoarea a III-a”.
 
Pe parcursul emisiunii “Copiii spun lucruri trăsnite”, au fost mulţi copii care s-au declarat fani ai Omului Păianjen, dar ca el niciunul. Paul Alexandru Iordache vă spune ce bea, ce mănâncă şi unde locuieşte Spiderman, marţi seară, la “Copiii spun lucruri trăsnite”.
 
Şi tot atunci, le veţi cunoaşte şi pe Sara Pupăză şi Briana Văduva, care vă vor cânta şi încânta cu doua melodii, una pentru copii, cealaltă pentru oameni mari.
 
Sara cântă la un atelier de muzică, iar cântăreaţa ei preferată este Antonia, pentru că “are o voce foarte frumoasă”. În emisiune, Sara cântă despre “Bobocelul Cherry”.
 
Şi Briana este cântăreaţă. Deşi abia a învăţat să vorbească, micuţa interpretează impecabil piesa “I Will Always Love You”, a câtăreţei sale preferate Whitney Houston.
 
Aşadar, dacă vreţi să vedeţi cât sunt de talentaţi  Larisa, Paul, Sara şi Briana, nu rataţi emisiunea “Copiii spun lucruri trăsnite” marţi, 10 decembrie, de la ora 20:30, la Prima TV.
 
Extra info: Din 2007, Prima TV face parte din prestigiosul grup pan-european ProSiebenSat.1, care opereaza in Romania si prin postul de televiziune Kiss TV, radiourile Kiss FM, Magic FM, Rock FM si onefm.ro si platforma de video sharing MyVideo.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii