Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campioanele Doina Melinte şi Nicoleta Grasu invitate la “S.O.S., sănătatea mea!”

ro

30 Jul, 2014 12:07 1404 Marime text
În cea de-a treia ediţie a emisiunii “S.O.S., sănătatea mea!”, de la Prima TV, Thea Haimovitz şi Manuela Udrea le dau o mână de ajutor membrilor familiei Olteanu, care se confruntă cu povara kilogramelor în plus.
Cel mai afectat de această problemă este mezinul familiei, Răzvan. Băiatul are 11 ani şi 100 de kilograme şi suferă foarte mult din cauza felului în care arată.
 
Recent, el a avut tensiune 16/10, aşa că acum încearcă să ţină regim. Cu toate astea nu se poate abţine şi mănâncă pe furiş.
Pe lângă o alimentaţie sănătoasă şi echilibrată, specialistele emisiunii “S.O.S., sănătatea mea!” i-au recomandat lui Răzvan şi multă mişcare. În plus Thea i-a făcut şi o mare surpriză. Le-a invitat în emisiunea pe campioanele mondiale Doina Melinte şi Nicoleta Grasu. Cele două mari sportive l-au încurajat să facă sport, iar primul pas l-au făcut împreună, o alergare uşoară pe stadion.
 
Doina Melinte şi Nicoleta Grasu l-au sfătuit pe băiat să aibă încredere în el şi să fie perseverent în lupta cu kilogramele în plus, pentru că numai aşa va reuşi să slăbească.
 
Ce alte sfaturi i-au mai dat campioanele lui Răzvan, aflaţi urmărind emisiunea „S.O.S., sănătatea mea!” joi, 31 iulie, de la ora 20:30, la Prima TV.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii