Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Artistul a venit joi seara din nou in emisiunea de la Pro Tv cu noi declaratii Pepe la "Happy Hour" "Eu am semnat cu inima, nu ma intereseaza actele. Sunt liber!"

ro

11 Mar, 2011 22:19 1400 Marime text

Pepe a revenit joi seara la "Happy Hour", chiar in ziua in care Oana Zavoranu a depus la Judecatoria sectorului 3 actele de divort. Artistul i-a marturisit lui Catalin Maruta ca nu a reusit sa doarma decat cateva ore si ca el este cel care a lasat-o pe Oana sa faca primul pas. "Am lasat-o sa se hotarasca sa divorteze si sa ma anunte sa mergem impreuna la un notar, sa divortam in cinci minute. In schimb, ea a ales sa mearga la Judecatorie, iar termenul s-a fixat pentru 5 octombrie. Eu am lasat-o pe ea sa bage divort. Am plecat de acasa definitiv si irevocabil. Eu de la inceput am zis ca nu divortez, ci divortam. Stabilisem sa avem un divort amiabil, sa mergem impreuna la un notar public", a spus Pepe joi seara la "Happy Hour".

Pepe este suparat ca termenul pentru divort este tocmai pe 5 octombrie, ca nu au mers impreuna sa divorteze, asa cum vorbisera, ca sa se termine totul intre ei in aceeasi zi. "Am impresia ca ea vrea sa ramana cat mai mult timp legata de mine", crede el. "Eu am semnat cu inima, nu ma intereseaza actele. Sunt liber", a adaugat el la "Happy Hour". Cat despre viitor, Pepe a declarat ca are de gand sa isi vada mai departe de viata sa: "Cu siguranta ca va aparea o alta femeie, care va deveni femeia vietii mele pentru ca imi va darui un copil. Oana a fost un capitol frumos, nu vreau sa se vorbeasca urat despre ea", a mai spus Pepe, recunoscand ca Oana va ramane intotdeauna in inima sa, desi nu mai este femeia de care s-a indragostit.

In emisiunea de la Pro Tv Pepe a recunoscut si ca de dragul sotiei sale a fost certat cu parintii sai, care la inceput nu prea au placut-o pe Oana. "Nu aveau nici un drept sa se bage intre noi. Nu am mai vorbit cu ei trei ani", a spus Pepe. Artistul a mai povestit ca atunci cand familia sa a trecut printr-o nenorocire si nepotul sau a murit, s-a intors acasa si s-a impacat cu parintii lui.

La randul ei, la Judecatoria sectorului 3, Oana a declarat: "Undeva in sufletul meu il mai iubesc. Ceea ce m-a deranjat cel mai mult a fost lasitatea, pe care nu o recunosc la acest barbat pe care eu il stiam curajos". Oana este contrarita de declaratiile lui si crede ca "Pepe se alinta. Normal ca nu am de gand sa ma calugaresc si cred ca nici el", a mai spus ea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii