Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:18 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adda miroase a tocăniţă după ce găteşte la Click! Poftă Bună!

ro

21 May, 2015 16:46 2019 Marime text
Interpreta hitului „Nu plânge, Ană” se joacă cu legumele la cuptor şi cu fructele în farfurie sâmbătă, ora 10:30, la Prima TV.
 
Invitata Dianei Bart din acest weekend, la Click! Poftă Bună, este în voce în bucătărie, la fel de bine ca pe scenă. Adda a făcut demonstraţia chiar în timpul pregătirii legumelor pentru friptura bine rumenită la cuptor.
 
Sunt sigură că friptura asta o să miroasă atât de bine, pe cât de bine miroase a tocăniţă Ana din piesa mea”, a spus Adda, între două versuri ale cântecului care a făcut-o celebră. Friptura nu a fost singura probă la care a fost supusă vedeta. Împreună cu gazda emisiunii, Diana Bart, artista a încercat să facă o lebădă din măr. Operele de artă au primit şi nume. „Am căzut de comun acord ca ceea ce a făcut Diana să poarte numele Lebă, iar ce am făcut eu să se cheme Bufni”, a glumit Adda, analizând estetic forma merelor „cioplite”.
 
Stimulat de creativitatea fetelor, chef Andrei Ţandără a pregătit ceva cu adevărat spectaculos, chiar dacă denumirea preparatelor nu par să arate asta. Cât de uşor sunt de preparat şi cât de bine arată salata de halloumi cu dressing de busuioc şi desertul cu scorţişoară şi cremă de brânză vedeţi sâmbătă, la Click! Poftă Bună!, de la 10:30, la Prima TV.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii