Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:31 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cărbunele medicinal, medicament şi detoxifiant fără contraindicaţii

ro

25 May, 2014 17:02 7188 Marime text

Cărbunele medicinal este foarte puţin cunoscut şi utilizat, comparativ cu capacităţile sale terapeutice. Se găseşte în farmacii, la preţuri foarte accesibile, şi poate trata multiple afecţiuni ale sistemului digestiv. Mai poate reduce colestrolul, inflamaţiile şi iritaţiile şi acţionează ca un eficient detoxifiant, existând nenumărate cure de detoxfiere cu cărbune medicinal, recomandate de specialişti.

Cărbunele medicinal poate trata indigestia, arsurile stomacale, balonările şi poate calma crizele de gastrită, prin absorbirea acidului gastric din stomac. În plus, are capacitatea de a înlătura respiraţia urât mirositoare. Cărbunele medicinal este cunoscut şi pentru capacitatea sa de a vindeca problemele respiratorii, tratamentul fiind indicat persoanelor care suferă de astm, crize respiratorii sau tuse. Acţionează ca un detoxfiant şi pentru cazurile în care ai înghiţit prea multe medicamente sau diferite substanţe toxice. Un tratament de numai o săptămână, cu câte o pastilă pe zi, garantează scăderea concentraţiei de colesterol din sânge şi îmbunătăţirea activităţii inimii şi a creierului.

Nu s-au semnalat reacţii adverse ale administrării de cărbune medicinal nici chiar după perioade de tratament de ani de zile.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii