Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:01 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alege un sport care te face fericit!

ro

13 May, 2014 13:47 1290 Marime text

Sportul joacă un rol foarte important în viaţa noastră şi contribuie la menţinerea sătănăţii întregului organism. Câteva exerciţii fizice, sub orice formă, vor avea efectul scontat mai repede decât te aştepţi. Nu numai că vei fi în formă şi vei avea mai multă energie pentru a-ţi desfăşura activităţile zilnice, dar îţi vor îmbunătăţi considerabil starea psihică. Iată câteva exemple de sporturi care îţi garantează atât păstrarea sănătăţii, cât şi a stării de bine:
Bowling-ul este un sport de interior ce implică, de cele mai multe ori, un grup mai mare de persoane. Nu ai nevoie de un echipament special, iar plusul cel mai mare al acestui sport este că poate fi practicat de persoane din orice categorie de vârstă.
Voleiul este sportul care îţi aduce instant în minte cuvintele „vară”, „plajă”, şi „soare”. Cu siguranţă este unul dintre cele mai populare sporturi de exterior, fiind la fel de distractiv practicat şi în parc sau, simplu, în curtea casei.
Deşi suntem tentaţi să asociem tenisul cu multe ore de antrenament şi performanţă, tenisul poate fi practicat şi doar pentru distracţie. Te vei menţine sănătos indiferent de rezultatele obţinute la joc.
Este adevărat că pentru a alege înnotul trebuie să deţii câteva noţiuni tehnice, dar odată ce ai învăţat tehnicile de bază nu vei mai putea să renunţi la acest sport. Este unul dintre cele mai distractive şi totodată, extrem de util în menţinerea sănătăţii şi a greutăţii.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii