Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:37 28 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

REGAL DE CHIRURGIE LASER IN OFTALMOLOGIE LA CONSTANTA

ro

16 Dec, 2013 18:53 7060 Marime text
Vineri 13 decembrie 2013 la Clinica de Oftalmologie Laser Vision Med din Constanta au fost efectuate cu succes peste 30 de interventii de chirurgie refractiva(reducere de dioptrii), pacientii provenind atat din zona Dobrogei cat si din tara si strainatate.
Sambata, 14 decembrie interventiile au continuat cu operatii complexe de cataracta, glaucom si chirurgie oculoplastica.
Clinica de Oftalmologie Laser Vision Med functioneaza de 2(doi) ani in Constanta ( strada Zoreleor nr. 69 bis- zona Delfinariu)reprezinta cea mai mare investitie in oftalmologie din S-E Romaniei si este dotata cu cea mai performanta aparatura de diagnosticare si tratament oftalmologic ,dotare ce se ridica la standardele internationale din domeniu.
Numarul pacientilor diagnosticati si tratati in clinica depaseste 25.000 in cei doi ani de functionare.
Prin dedicatia si devotamentul profesional al echipei medicale conduse de dl. dr. Cucu Bogdan, pacientii din zona Dobrogei, din tara dar si din strainatate, beneficiaza de servicii ce acopera intreaga gama de specialitati chirurgicale oftalmologice: chirurgia cataractei, chirurgia glaucomului, chirurgie refractive, chirurgie vitreo-retiniana.
Clinica dispune de :
- 2 cabinete de consultatii
- 2 cabinete de investigatii
- 3 sali de asteptare
- Bloc operator cu sterilizare
- Salaoane pre si post operator
- Optica medicala
- Laborator montaj ochelari.
Clinica Laser Vision Med a fost selectata printre cele 10 centre de referinta mondiala care au implementat cel mai avansat sistem de operare al cataractei, lansat in octombrie 2013 la Congresul European de Chirurgie Refractiva si Cataracta de la Amsterdam.
“Ne mandrim ca am reusit sa aducem in Constanta cele mai performante aparate din lume in domeniul oftalmologiei” spune dr. Cucu Bogdan.
Laser Vision Med a adus in premiera pentru Constanta interventiile chirurgicale de reducere de dioptrii(chirurgie refractive) cu ajutorul Laserului Excimer, cateva sute de pacienti fiind déjà tratati prin aceasta tehnica. “Reducerea dioptriilor cu ajutorul Laserului Excimer reprezinta cea mai avansata tehnologie folosita in oftalmologie”, spun col.(r) dr. Stefaniu Ioan, seful departamentului de chirurgie refractive din cadrul Clinicii Laser Vision Med. Pacientii cu vicii de refractie (miopie, hipermetropie, astigmatism) beneficieaza de aceste operatii pentru a nu mai purta ochelari.

Bolile grave”ale fundului de ochi” sunt tratate in departamentul de retina aflat sub coorfonarea dl. Dr. Andrei Merticariu, chirurg vitreo-retinian: “Aparatura de ultima generatie este de un real folos pentru investigarea si tratarea bolilor grave retiniene ca retinopatia diabetica, trombozelor vasculare retiniene, dezlipirea de retina sau hemoragia corpului vitros.”
“Mediul de lucru prietenos, atmosfera de respect fata de pacient si nevoile sale fac din Clinica Laser Vision Med locul preferat de constantenii care doresc un control oftalmologic de calitate”, spune dr. Kostov Dime, medic specialist oftalomolog.
“Clinica Laser Vision med are statutul de cel mai mare centru de chirurgie oftalmologica din S-E Romaniei fiind dotat cu aparatura de ultima ora”, spune d-na Director General Firescu Adriana -Madalina.
LASER VISION MED
STR. ZORELELOR NR. 69 BIS( ZONA DELFINARIU), TEL. 0241.543.011 SAU 0723. 51.48.50

Ti-a placut articolul?

Comentarii