Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:49 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Miel cu spanac

ro

13 Apr, 2009 21:04 1615 Marime text

Ingrediente: 750g. carne, 2 kg. spanac, 1 lingurita faina, 2 linguri untura, 1 ceapa, 1 lingura bulion, sare

Mod de preparare: Ceapa se toaca marunt si se pune la prajit. Se adauga bucatile de carne. Se presara 1 lingurita de faina. Se curata spanacul, se spala in mai multe ape, se opareste si se scurge. Se pune in cratita cu carne, se adauga bulionul, putina apa si sare. Se acopera si se da la cuptor o jumatate de ora. Daca este nevoie se mai adauga putina apa.

Sursa: http://www.pastefericit.com/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii