Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:47 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Propunere servicii

ro

18 Jun, 2015 09:28 1119 Marime text
În  scopul îmbunătățirii  serviciilor realizate  de  RADET  Constanța, propunem asociațiilor de locatari/proprietari urmatoarea dezbatere :

Ați fi interesați de încheierea unui contract de prestări servicii prin care RADET Constanța să realizeze orice intervenție ]n vederea remedierii avariilor aparute pe instalația comună de încălzire și apă calda de consum din blocul dumneavoastră ? 
Aţi fi interesaţi ca RADET să vă emită alături de factura lunară şi lista cu repartizarea energiei termice pe fiecare apartament din asociaţia dumneavoastră? 
 
 
RADET Constanța vă propune urmatoarele :
 
Asociaţiile de proprietari/locatari pot beneficia , în baza unui abonament, de intervenţie rapidă  şi profesională , în program non stop , la orice avarie aparută pe instalaţia comună a blocului. Remedierea se va face de către RADET cu materiale puse la dispoziţie de solicitant.
 
RADET va face în cadrul acestui contract  şi o verificare anuală a instalaţiei interioare  şi va prezenta asociaţiei de proprietari/locatari o diagnoză cu problemele constatate ce pot determina avarii iminente care vor afecta confortul locatarilor  producând totodată pagube materiale in bloc.
Repartizarea corectă a consumurilor de energie termică se poate face de către RADET, în baza unui abonament solicitat de catre asociaţia de proprietari.
 
În speranţa că propunerea noastră v-a trezit interesul, vă asteptam pentru a vă oferi relaţii suplimentare la sediul RADET din strada Badea Cârţan nr 14A sau pe email la adresa: comunicare@radet-constanta.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii