Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:34 07 08 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Anunţ RADET. Avarie la CET Constanţa. Se întrerupe alimentarea cu energie primară a punctelor termice din municipiu

ro

18 Dec, 2019 05:21 17067 Marime text
Electrocentrale Constanţa S.A. (CET Palas) a comunicat în data de 18.12.2019 că înregistrează o avarie in incinta staţiei Palas şi întrerupe alimentarea cu energie termică primară a punctelor termice.

În consecinţă, în lipsa agentului termic primar, nu se poate asigura distribuția apei calde de consum si a încălzirii în Constanta.

Până la remedierea avariei de către Electrocentrale Constanța S.A. (CET Palas) nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare.

Pentru relaţii suplimentare vă rugăm să apelaţi la numărul de telefon 0241.585.300 de la Dispeceratul Electrocentrale Constanța S.A. (CET Palas).

NOTĂ: Informaţia este comunicată de RADET care cere scuze consumatorilor săi pentru acest disconfort!

UPDATE ora 07.35: Comunicat de presă

Electrocentrale Constanța SA informează consumatorii că înregistrează o avarie a instalației de producere a energiei termice, survenită în incinta CET Palas. În aceste condiții, Electrocentrale Constanța SA a fost nevoită să sisteze furnizarea agentului termic sub formă de apă fierbinte și căldură către toți consumatorii racordați la sistemul de termoficare al municipiului Constanța.

Repunerea în funcțiune a instalațiilor va începe în după-amiaza zilei de astăzi, 18.12.2019, urmând ca după asigurarea parametrilor necesari să se reia furnizarea agentului  termic primar.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.
 
Comunicatul este semnat de Monica Neacşu, directorul tehnic al Electrocentrale Constanța SA.


Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii