Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

TREI CONSTANTENCE AU DEVENIT MEMBRE ALE CONDUCERII CENTRALE ALE OFRM

ro

22 Sep, 2009 00:00 2070 Marime text


TREI CONSTĂNŢENCE AU DEVENIT MEMBRE ALE CONDUCERII CENTRALE ALE OFRM

· Georgeta POPESCU, preşedinta Filialei Judeţene Constanţa a OFRM a fost reconfirmată în funcţia de vicepreşedintă a Biroului Permanent Naţional al OFRM

 Sâmbătă, 19 septembrie 2009, a avut loc Conferinţa Naţională a Organizaţiei de Femei România Mare, ocazie cu care a fost aleasă noua conducere centrală a OFRM, preşedintă fiind desemnată jurista Ruxandra Lungu, cea care a deţinut până acum funcţia de preşedinte interimar.
 În prezenţa preşedintelui PRM, dr. Corneliu Vadim Tudor, şi a vicepreşedintelui organizatoric, dr. Dan Claudiu Tănăsescu, cele 300 de delegate au ales Consiliul Naţional, din care fac parte şi 3 constănţence, respectiv Georgeta Popescu, preşedinta Filialei Judeţene Constanţa a OFRM, Elena Matei, secretar executiv al Filialei Judeţene Constanţa a PRM, şi Claudia Abagiu, vicepreşedintă a OFRM Constanţa. Trebuie precizat faptul că Elena Matei a fost aleasă şi în Comitetul Director al OFRM, iar Georgeta Popescu a fost reconfirmată în funcţia de vicepreşedintă a Biroului Permanent Naţional al OFRM.
 În cadrul Conferinţei Naţionale, dr. Corneliu Vadim Tudor a ţinut să le mulţumească femeilor din PRM pentru abnegaţia cu care au slujit partidul şi cauza naţională, acestea promiţându-i tot sprijinul lor în campania electorală pentru prezidenţiale.


BIROUL DE PRESĂ AL PRM CONSTANŢA

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii