Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:24 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se continuă lucrările de întreținere a domeniului public la Medgidia

ro

12 Jun, 2014 21:05 889 Marime text
Campania de întreținere și igienizare a domeniului public și mai ales a spațiilor verzi continuă la Medgidia. Societatea care se ocupă de coordonarea tuturor acțiunilor desfășurate în cadrul campaniei, S.C. Apollo Ecoterm S.R.L., lucrează momentan la salubrizarea spațiilor verzi, refacerea porțiunilor de carosabil deteriorate, desfășoară acțiuni în seră și pepinieră și continuă campania de dezinsecție.
 
             Din cauza vremii ploioase din ultima vreme, vegetația a crescut destul de mult, fapt pentru care lucrătorii au luat imediat măsuri. De la începutul lunii s-a început curățarea spațiilor verzi de deșeuri și vegetație uscată, cosirea mecanică a ierbii, precum și fasonarea copacilor și a gardului viu în diferite zone din oraș. Au fost acoperite până acum zona de Nord, cu străzile Independenței, Silozului, zona de Vest, cu străzile Podgoriilor, Lupeni, zona de centru, cu parcurile aferente, precum și străzile Decebal, Poporului. În atenția societății au intrat și mai multe alei de acces în bloc din zona de Nord.
În același timp și structura ceasului din zona Intim este reabilitată. Acesta a fost curățat, tencuit și vopsit.
Astăzi, 12.06.2014, se fac lucrări de salubrizare a spațiilor verzi pe strada Independenței și aleile din jurul blocurilor, strada Silozului și spațiile verzi aferente, străzile Poporului, Tudor Vladimirescu, Mărgăritarului, Mihai Bravu, Rahovei, Lupeni, Spitalului, Decebal, Podgoriilor precum și parcurile din zona Intim, zona Muzeu și cel din zona blocurilor VS și satul Valea Dacilor.
Tot astăzi se lucrează și la drumuri și alei, mai exact se reface aleea de acces pietonal aferente blocurilor MS și IP din zona Nord. Totodată se asfaltează strada Ibrahim Themo, se toarnă beton pe aleea blocului 6 de pe strada Poporului și se ridică bordura la aleea de lângă bloc D4.
În pepinieră și seră se desfășoară diferite activități de întreținere și curățenie, se plantează puieți, răsaduri și se plantează flori în Piațeta Decebal.
        Toate aceste lucrări vor continua în perioada următoare, până când toate obiectivele vor fi îndeplinite. Acțiunile se desfășoară conform unui program stabilit pe baza cererilor pe care administratorii de bloc le fac la Primăria Municipiului Medgidia.
            Deasemenea s-a reluat campania de dezinsecție care a fost sistată din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii