Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:37 12 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Programul privind reabilitarea integrala a tramei stradale este in grafic

ro

03 Nov, 2009 19:24 1279 Marime text

COMUNICAT DE PRESA

Primaria Orasului Eforie a initiat in anul 2008 Programul privind reabilitarea integrala a tramei stradale, proiect ce se deruleaza pe parcursul a trei ani si include atat refacerea partii carosabile cat si a trotuarelor.
Potrivit graficului, lucrarile au continuat in anul 2009 cu asfaltarea falezei din Eforie Nord si a strazilor Dorobanţilor şi Tudor Vladimirescu, până la intersecţia cu Drumul Naţional 39, care duce spre Mangalia. Este vorba despre o suprafata de patru kilometri de drum, adica despre toata zona de faleza, de interes turistic. Pe parcursul acestui an s-au mai executat refaceri de imbracaminti asfaltice pe strazile Gheorghe Doja, Alexandru Lapusneanu, Decebal, Bucegi, Spiru Haret, aleea Perla Marii, Brizei, Dunarii, Garii, Stefan cel Mare, 23 August, Ion Creanga, Campului, N.Filipescu, Bucegi, Mugurilor, artere cu o lungime aproximativa de 7 km. In proiect au fost prevazute si reparatii ale trotuarelor cu pavele, dale si covor asfaltic pe strazile Stefan cel Mare, N. Balcescu, Victoriei - Eforie Nord si alei parc Cazino din Eforie Sud. La solicitarea cadrelor didactice si a elevilor, s-a refacut si terenul de sport al Scolii Generale din Eforie Nord prin asternerea de covor asfaltic.
Ca si anul trecut, Autoritatea locala a utilizat materialul obtinut din frezarea asfaltului pentru pietruirea drumurilor de pamant care nu au fost inca amenajate, scopul masurii fiind evitarea murdaririi strazilor de catre masinile care ies din cartierele aflate in constructie.
Valoarea investitiilor realizate in primii doi ani de derulare a Programului privind reabilitarea  integrala a tramei stradala  din orasul Eforie este de aproximativ 20.000.000 RON.
Programul de reabilitare a tramei stradale se va intinde si in 2010 cu repavarea trotuarelor si reabilitarea strazilor ramase neasfaltate, lucrari pentru care Administratia Publica locala a alocat suma de 10.000.000 RON.    
Prioritizarea executiei lucrarilor de reabilitare a tramei stradale a fost realizata ca urmare a consultarii

Biroul de presa
03.11.2009

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii