Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:15 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primaria orasului Cernavoda va inaugura o casa mortuara de sarbatoarea Sf. Andrei

ro

25 Nov, 2009 18:01 890 Marime text

24 noiembrie 2009
Comunicat de presa

Primaria orasului Cernavoda va inaugura de sarbatoarea Sf. Andrei o casa mortuara amplasata in curtea Bisericii Sf. Andrei. Casa mortuara  a fost amenajata raspunzand astfel doleantelor enoriasilor din zona si  solicitarilor reprezentantilor Bisericii Sf. Andrei. Aceasta va fi sfintita chiar de hramul bisericii, luni 30 noiembrie. In apropierea bisericii si a casei mortuare a mai fost amenajat si un parc cu alei pavate, bancute, gazon, brazi si flori de sezon. Curtea bisericii a devenit astfel un loc verde, placut si util enoriasilor care frecventeaza aceasta biserica.

In aceeasi perioada, Primaria mai lucreaza si la amenajarea unui parc in zona de nord a orasului, un cartier nou de locuinte. Acolo se va finaliza in curand un parc cu alei pavate, banci cu copertine, loc de joaca pentru copii. S-au plantat mesteceni, brazi, pini si flori de sezon. S-a conturat astfel, un loc de petrecere a timpului liber si de recreere pentru locuitorii cartierului de nord al orasului.

In aceasta perioada in Cernavoda se deruleaza mai multe lucrari printre care amintim extinderea retelei de termoficare si a  retelei de canalizare, se paveaza trotuarele de pe mai multe strazi, se realizeaza lucrari de asfaltare pe strazile din oras. Sunt aproape de finalizare statia de sortare deseuri si biobaza – adapostul pentru caini si pisici.

Biroul de presa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii