Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

In Eforie s-au deschis doua puncte de colectare pentru ajutorarea sinistratilor

ro

20 Jul, 2010 17:50 1061 Marime text

La initiativa primarului Ion Ovidiu Brailoiu, in Eforie s-au deschis doua puncte de colectare pentru ajutorarea sinistratilor din zonele afectate de caderile masive de precipitatii sau deversarea unor cursuri ale apelor. Corturile au fost amplasate in zonele Complex Centru Eforie Sud si piata agroalimentara Eforie Nord. 

In prima saptamana a campaniei, numai la centrul de colectare organizat in piata agroalimentara din Eforie Nord s-au donat peste 10 tone de imbracaminte, 200 litri ulei, 150 kg zahar, 100 kg faina, 60 litri detergenti, 400 litri apa minerala, 50 buc. perechi incaltaminte de iarna pentru copii, 100 perechi incaltaminte adulti, 200 buc. lenjerii pat, 60 buc. paturi.

In primul transport care a plecat catre sinistrati s-au incarcat si aparatura electrocasnica, jucarii, obiecte de mobilier precum si alte obiecte donate de locuitorii orasului. De mentionat ca s-au alaturat campaniei de ajutorare a celor afectati de inundatii organizata de Administratia publica locala si agenti economici care isi desfasoara activitatea pe raza statiunii. Ei au venit in sprijinul sinistratilor cu produse alimentare – conserve, ulei, zahar, faina etc dar si obiecte de mobilier, materiale de constructii.

La cele doua puncte de colectare s-au donat si bani, sume cuprinse intre 10-50 lei

Primaria a trimis zilele trecute, catre sinistrati, primul transport cu imbracaminte, incaltaminte, articole sanitare si alimente donate de locuitori din Eforie Nord urmand ca in cel mai scurt timp sa fie incarcate si ajutoarele de la centrul din Eforie Sud.

Campania organizata de Primaria orasului Eforie continua pana la sfarsitul acestei luni. Centrele unde se primesc ajutoarele vor fi deschise zilnic intre ora 9.00 -21.00.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii